Βασική ενημέρωση για τα μέτρα προστασίας στη σχολική μονάδα

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες σε όλες τις τάξεις, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων.

Η χρήση της προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική:
α) στους εσωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων και  στους εξωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων.

Οι μαθητές/τριες οι οποίοι κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, εισέρχονται στις σχολικές μονάδες με την επίδειξη του εν λόγω πιστοποιητικού ή βεβαίωσης.

Οι υπόλοιποι μαθητές/μαθήτριες θα πρέπει να διενεργούν self-test  δύο (2) φορές ανά εβδομάδα, πριν από την Τρίτη και την Παρασκευή αντιστοίχως, έως και είκοσι τέσσερις ώρες (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα . Οι γονείς/κηδεμόνες των ανηλίκων μαθητών/τριών και οι ενήλικοι μαθητές/τριες επισκέπτονται τη σελίδα self-testing.gov.gr/#mathites, όπου και καταχωρούν το αποτέλεσμα του ελέγχου.

Ο/Η μαθητής/τρια επιδεικνύει, χωρίς να παραδίδει, τη σχολική κάρτα εντός της τάξης, στον εκπαιδευτικό της πρώτης ώρας και τη φέρει μαζί του/της μέχρι τη διενέργεια του επόμενου διαγνωστικού ελέγχου σε περίπτωση που ζητηθεί επίδειξή της από εκπαιδευτικό ή από τον Διευθυντή/Υποδιευθυντή.

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση