Αναλυτική Ενημέρωση για την «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2021 – 2022

 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 για την “Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής (eeggrafes)” των μαθητών/μαθητριών για το Σχολ. Έτ. 2021-2022

 Αγαπητέ Γονέα/Κηδεμόνα,

Σύμφωνα με την εγκύκλιο Φ13α/72370/Δ4 /17-06-2021, οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών που το σχολικό έτος 2020-2021 φοιτούν στην Α’ ή Β’ τάξη πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής από 18/6/2021 έως 2/7/2021 στον ιστότοπο:

 https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/.

            Η είσοδος στον παραπάνω ιστότοπο γίνεται με τους κωδικούς TAXIS του κηδεμόνα του μαθητή/της μαθήτριας που έχει δηλωθεί στο Σχολείο, σύμφωνα με την Υ.Δ. που καταθέσατε πρόσφατα στο σχολείο. Με τους κωδικούς TAXIS του συγκεκριμένου κηδεμόνα θα γίνει η είσοδος στον ιστότοπο και θα ολοκληρωθεί η εγγραφή.

Ακόμη για την ολοκλήρωση της εγγραφής σάς χρειάζεται ο αριθμός μητρώου του μαθητή/της μαθήτριας που είναι ο: <«Αρ_M»>. Ο αριθμός μητρώου υπάρχει και στον έλεγχο επίδοσης του Α’ Τετραμήνου και στο e-mail με τους τελικούς βαθμούς που σας αποστείλαμε προ ημερών.

Αν υπάρχει πρόβλημα σε σχέση με τον κηδεμόνα και την εγγραφή να επικοινωνήσετε με το Σχολείο (2610-454881). Το σχολεία μας λειτουργεί ως εξεταστικό κέντρο των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Δείτε το πρόγραμμα λειτουργίας ανά ημέρα στο blog μας ή απευθείας στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://bit.ly/date_program_June_6epal .

Τέλος, μετά την υποβολή της Ηλεκτρονικής Αίτησης την οποία θα εκτυπώσετε ή θα αποθηκεύσετε, ο έτερος κηδεμόνας πρέπει να δηλώσει με αποστολή Υ.Δ. ηλεκτρονικά ( e–mail) στο σχολείο ότι εγκρίνει το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής αίτησης όπως εκείνο έχει υποβληθεί (σελ. 5 στην επισυναπτόμενη εγκύκλιο).

Μετά την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης, ακολουθεί η κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών (για τα οποία θα ενημερωθείτε με επόμενο μήνυμα) η οποία θα γίνει ηλεκτρονικά (ή με φυσική παρουσία κατά τις θερινές υπηρεσίες στο σχολείο τις ημέρες Πέμπτη 8 Ιουλίου και Πέμπτη 15 Ιουλίου).

Κατηγορίες: Παλιά άρθρα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *