Ανακοίνωση

Παλλήνη, 11/09/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Βάσει διευκρινιστικών οδηγιών του Υπουργείου Παιδείας για την έναρξη του διδακτικού έτους, τις οποίες παραλάβαμε σήμερα στις 13:51, οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 8:15 και θα αποχωρήσουν στις 12:30.

Προσερχόμενοι οι μαθητές στο σχολείο θα φορούν τη μάσκα τους και θα οδηγούνται κατευθείαν στις αίθουσές τους.  Λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του COVID-19 για τον περιορισμό του συγχρωτισμού, κατά τη διάρκεια του Αγιασμού οι μαθητές θα παραμείνουν εντός των τμημάτων τους, όπου και θα αγιαστούν από τον ιερέα.  Στον αίθριο χώρο θα παρευρεθούν αραιωμένοι μόνον οι μαθητές της Α΄ τάξης, εκπροσωπώντας τους συμμαθητές τους. Ο Αγιασμός θα γίνει χωρίς την παρουσία γονέων.

Καλό είναι τα παιδιά να έχουν μαζί τους την τσάντα τους, ένα τετράδιο και την κασετίνα τους. Στο τέλος της ημέρας θα μοιραστούν ορισμένα βιβλία.

Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα λειτουργήσουν ως εξής: το μεγάλο λεωφορείο θα προσαρμοστεί στο πρόγραμμα της ημέρας, ενώ το μικρό θα εκτελέσει μόνο το πρωινό δρομολόγιο.

Για την έναρξη του Ολοήμερου Προγράμματος θα ειδοποιηθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Σας υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι μπορείτε να ενημερώνεστε από το Blog του σχολείου μας που είναι ενεργό, καθώς και από το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Σας ευχόμαστε να έχετε μία καλή σχολική χρονιά με δύναμη και υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας.

             Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δ.Σ Παλλήνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *