6ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας Βόλου

Ιστολόγιο του Σχολείου μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΟΦΑΓΩΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ιούν 20145

Στις 2 Μαΐου η ομάδα των Σελιδοφάγων που αποτελούνταν από τρία πολύ άξια και δραστήρια παιδιά ,εκπροσώπησε το σχολείο μας στις Βιβλιοδρομίες 2014.Ο Βελισσάριος, ή Ιωάννα και η Θωμαή έβαλαν τα δυνατά τους . Τους ευχόμαστε ολόψυχα «Καλή Επιτυχία» και «Καλή Πρόοδο» στο γυμνάσιο. Θα μας λείψουν.

image001

 

Την Παρασκευή 30 -5-2014 τα παιδιά επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον αγαπημένο συγγραφέα της Λέσχης, κ. Παντελή Καλιότσο. Πέρυσι διαβάσαμε το «Ένα σακί μαλλιά» και φέτος «Τα Ξύλινα σπαθιά».Πριν το Πάσχα του στείλαμε έναν φάκελο με εργασίες και ζωγραφιές των παιδιών και εκείνος μας τηλεφώνησε για να εκφράσει τη χαρά και τη συγκίνησή του. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να του πάρουν μία μικρή συνέντευξη.

Μας είπε ότι Τα Ξύλινα Σπαθιά είναι το αγαπημένο του βιβλίο, γιατί όσα μας διηγείται  εκεί τα΄χει ζήσει μικρός , ακόμα και το φορείο από παραθυρόφυλλα για τη μεταφορά του άμαχου πληθυσμού ήταν υπαρκτό.

Η σπουδαιότερη αξία γι’αυτόν είναι η φιλία. Τώρα γράφει ένα βιβλίο για μεγάλους. Το βιβλίο που προτείνει στα παιδιά να διαβάσουν είναι το Πατέρας και Γιος.

Στο τέλος ζήτησε από τα παιδιά να του γράφουν όποτε νιώθουν την ανάγκη.

Κ. Παντελή Καλιότσο σας ευχαριστούμε.

image003 image005

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διεύθυνση: Αγίου Νεκταρίου 3, 38446, Νέα Ιωνία, Βόλος

e-mail: mail@6dim-n-ionias.mag.sch.gr

Τηλέφωνο, fax: 2421085735



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων