Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 θα έρθουν κανονικά  για μάθημα στις 08:15, οι μαθητές/τριες του α΄ υποτμήματος  και στις 13:15 θα πάρουν  τη  βαθμολογία του γ΄ τριμήνου,  καθώς και   τους τίτλους Προόδου.

 

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020  θα έρθουν κανονικά στις 08:15 οι μαθητές/τριες του β΄ υποτμήματος (των Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄και Ε΄ τάξεων) στις 8:15,  θα πάρουν  τη  βαθμολογία του γ΄ τριμήνου  και τους  τίτλους Προόδου και θα αποχωρήσουν στις 8:45.

 

Όλοι οι μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης  θα έρθουν την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 στις 9:15  για να συμμετέχουν στη γιορτή αποφοίτησης που θα πραγματοποιηθεί στον αύλιο χώρο του σχολείου  και θα αποχωρήσουν στις 9:45. Στη γιορτή μπορούν να παραβρεθούν με βάση την εγκύκλιο του Υπ. Παιδείας μόνο οι γονείς.

 

Η μεταφορά των μαθητών/τριών θα γίνει από και προς το σχολείο  με το λεωφορείο. Οι μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης θα έρθουν και θα φύγουν με τους γονείς ή μόνοι/ες τους.

Την ίδια ημέρα θα έρθουν οι γονείς των μαθητών/τριών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες,  στις 10:30 έως 11:30, να πάρουν τη  βαθμολογία του γ΄ τριμήνου καθώς και τους τίτλους Προόδου. Σε περίπτωση που επιθυμούν να πάρουν τα σχολικά είδη που έχουν αφήσει τα παιδιά τους στο σχολείο, θα εισέλθουν μέσα στο κτήριο με τις απαραίτητες προφυλάξεις (γάντια και μάσκα).