Επικοινωνία

Ταχυδρομική διεύθυνση: 6ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

Άρια  – Ναύπλιο – 21100 

   
Τηλέφωνο:   27520 27997
Τηλεομοιότυπο (fax) :   27520 27997
e-mail:   mail@6dim-nafpl.arg.sch.gr

                     

 

Χαιρετισμός  Διευθύντριας 

Με μεγάλη χαρά χαιρετίζω την υλοποίηση μιας σύγχρονης και καινοτόμου  ιδέας, τη δημιουργία ιστοσελίδας από το σχολείου μας και την παρουσία του στον παγκόσμιο ιστό. Η προβολή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου  στο διαδίκτυο, προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο άνθρωπο, όπου και αν βρίσκεται «στα πέρατα της Γης», να έχει άμεση πρόσβαση και ενημέρωση για τα δρώμενα της σχολικής μας κοινότητας, του Δήμου Ναυπλίου, της Αργολίδας και της Ελλάδας γενικότερα.
Το σχολείο μας είναι μια κοινότητα όλο ζωντάνια, που με άμιλλα  και δυναμισμό διαρκώς εξελίσσεται, προσπαθεί και αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο. Με σεβασμό στη διαφορετικότητα που για μας είναι μία μεγάλη πρόκληση, δημιουργούμε ίσες ευκαιρίες για μάθηση, για επιτυχία, για προκοπή και κυρίως για  κοινωνική δικαιοσύνη.
Συγχαίρω θερμά τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας, αλλά και όλους όσους  μας βοήθησαν  για τη  δημιουργία αυτού του ιστόχωρου.
Τέλος  εύχομαι το διαδίκτυο να γίνει γέφυρα ειρήνης, φιλίας, αλληλοκατανόησης και συνεργασίας, ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και πολιτισμού μεταξύ των λαών της γης, για την πρόοδο και για το καλό της ανθρωπότητας.

Βασιλική Τσαγκαρέλη

                                            

Αφήστε μια απάντηση