ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Αθλητισμού η οποία είχε οριστεί για την 28η Σεπτεμβρίου και η οποία αναβλήθηκε λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών, χθες, 18/10/2018 υλοποιήθηκαν δράσεις οι οποίες προάγουν το αθλητικό ιδεώδες.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές του σχολείου μας επισκέφτηκαν το γήπεδο της ΑΕΜ, παρακολούθησαν επίδειξη αθλημάτων και της τεχνικής τους από τους προπονητές.

Ο κ.Καρελάκης Παναγιώτης ακούραστος, έχοντας μαζί του άρτιο εξοπλισμό, παρουσίασε στους μαθητές το άθλημα του tennis. Οι μαθητές συμμετείχαν κι ενθουσιάστηκαν!

Η κα.Ζωή Σαχπατζίδη  παρουσίασε το άθλημα του βόλεϊ όπου οι μαθητές συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό!

Οι κ.κ. μέλη και προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου, παρουσίασαν με λεπτομέρειες στους μαθητές μας τα αθλήματα του Canoe-Kayak και Optimist. Οι μαθητές μας τους «βομβάρδισαν» με πλήθος ερωτήσεων.

Οι μαθητές μας εντυπωσιάστηκαν! Ήρθαν σε επαφή με αθλήματα που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό και τους δημιουργήθηκε η ανάγκη να γραφτούν σε αυτά και να τα μάθουν.

Να σημειωθεί, ότι τα νέα γήπεδα που κατασκευάστηκαν από το Δήμο Μεσολογγίου, είναι άψογα, λειτουργικά και προάγουν το αθλητικό πνεύμα και τον πολιτισμό!  

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *