Μια υπέροχη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της ! ! !

 

Πολλές εκδηλώσεις εν όψη της λήξης της σχολικής χρονιάς έλαβαν μέρος στον χώρο του σχολείου μας. Την Τρίτη 12 Ιουνίου η μουσικός του σχολείου μας κα. Ολιβώτου Διονυσία παρουσίασε με όλους τους μαθητές του σχολείου μελοποιημένη ποίηση.
Οι μαθητές της Β΄ τάξης παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου, την οποία η κα. Ολιβώτου τη διασκεύασε για θέατρο σκιών. Τις φιγούρες κατασκεύασε ο μαθητής της ΣΤ΄ τάξης Δροσοπαναγιώτης Δημοσθένης.
Την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 8.30μ.μ. έγινε η αποχαιρετιστήρια γιορτή της ΣΤ΄ τάξης. Οι μαθητές της Ε΄ τάξης παρουσίασαν το θεατρικό «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα» στα πλαίσια του ομώνυμου προγράμματος που υλοποίησαν τη φετινή σχολική χρονιά. Προσφέρθηκαν γλυκά, χυμοί, έγινε κλήρωση από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας.
Ευχαριστούμε πολύ τα ζαχαροπλαστεία « Μελισσάκι», «Λύρος» και «Grand Family» για την χορηγία όλων των γλυκών. Το supermarket Ρήγας Νικόλαος για τη χορηγία μέρους των χυμών. Το supermarket Σκλαβενίτης για τη χορηγία σημαντικού ποσού στο σχολείο για την αγορά αναλώσιμων καθώς και για την προσφορά δώρων που κληρώθηκαν.
Ευχαριστούμε τα βιβλιοπωλεία «Κύβος» και «Μελάνι» για τη χορηγία βιβλίων στους μαθητές μας.
Τέλος ευχαριστούμε πολύ την κα. Αρετή Χατζή που μας πρόσφερε υλικό για να διακοσμήσουμε το σχολείο μας.

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *