«Υπάρχουμε μαζί»

Με μεγάλη χαρά

Καραμούζα Αναστασία
Κορδοπάτη Κλεοπάτρα
Χριστοπούλου Μαρία

Θερμά Συγχαρητήρια!

Διάκριση μαθητριών του σχολείου μας με το κόμικ στον 21ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργίας για τους Πρόσφυγες, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και την Επιτροπή Ευαισθητοποίησης Νέων στην οποία συμμετέχουν το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης – ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ., η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλήνων -Ι.Π.Ε.Μ., η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων, η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Πολιτιστικών Θεμάτων (Π.Ε.Ε.ΠΟ.ΘΕ.), το Πανελλήνιο Δίκτυο για το θέατρο στην Εκπαίδευση, το Κέντρο Διαπολιτισμικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Συνήγορος του Πολίτη – Συνήγορος του Παιδιού και το Ελληνικό Συμβούλιο για Πρόσφυγες.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση