Στην Αιτωλία των μύθων και της Ιστορίας… με συνοδοιπόρο τον Λόρδο Βύρωνα

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, η Δ΄τάξη του σχολείου μας συμμετείχε στο παραπάνω… εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο διοργάνωσε η Βυρωνική Εταιρεία Μεσολογγίου.

Οι μαθητές μας επισκέφτηκαν το Βυρωνικό Κτίριο όπου ξεναγήθηκαν από την κ.Σπίνουλα κι ενημερώθηκαν για το έργο της Βυρωνικής Εταιρείας. Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε την Παναγία της Φοινικιάς, αγαπημένο μέρος του Λόρδου Βύρωνα, όπου ξεναγηθήκαμε από την κ.Μιμίκα Γαβρίνα. Στο τέλος, η υπέροχη εκδρομή μας ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση στην αρχαία πόλη της Πλευρώνας. Εκεί επισκεφτήκαμε το αρχαίο θέατρο, την αρχαία αγορά κι απολαύσαμε την υπέροχη θέα!

Ευχαριστούμε πολύ τη Βυρωνική Εταιρεία και συγκεκριμένα την κ.Ροδάνθη Φλώρου για το υπέροχο κλείσιμο της φετινής χρονιάς!

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση