Λειτουργία Ολοήμερου Προγράμματος για το σχολικό έτος 2020-2021

Οι μαθητές εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους.

 1.Η φοίτηση των μαθητών που εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα είναι υποχρεωτική.

2. Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος (15.00), εφόσον έχει κατατεθεί σχετική υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων.

 

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:

 

α) οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο Ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα και κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής ακόμα κι αν δεν έχει εξοφληθεί.

β) οι μαθητές, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (μαθητές πολύτεκνων / τρίτεκνων / μονογονεϊκών οικογενειών, μαθητές με γονείς με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένους σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένους).

 

Δύναται να συγκροτείται τμήμα Πρωινής Ζώνης  (7:00-8:00), για υποδοχή (7:00-7:15) και ώρα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων (7:15-8:00)  σε Σχολεία όπου διαπιστώνεται σχετική ανάγκη. Στο τμήμα αυτό δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι και φοιτούν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ 2020-2021

ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ 2020-2021

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εγγράψετε το παιδί σας στο Ολοήμερο Πρόγραμμα παρακαλούμε να επιστρέψετε συμπληρωμένη στο Σχολείο τη σχετική αίτηση ή να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο email του Σχολείου:

                                   mail@6dim-koryd.att.sch.gr

επισυνάπτοντας τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά.

Μπορείτε να στείλετε με email την αίτηση και να προσκομίσετε αργότερα τις σχετικές βεβαιώσεις  ή να έρθετε αυτοπροσώπως από το Σχολείο κατόπιν ραντεβού (τηλ. : 210-4949032)

Κατηγορίες: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *