Πρόσκληση – ενημέρωση γονέων: ψυχική ανθεκτικότητα και ενδυνάμωση

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, δια της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας κυρίας Μαρίας Καμπέρη, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει ενημέρωση στους γονείς/κηδεμόνες των Σχολείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Πειραιά με θέμα «Ψυχική ανθεκτικότητα και ενδυνάμωση».

Ο νέος κορωνοϊός μας έχει φέρει αντιμέτωπους με μια νέα πραγματικότητα και βιώνουμε πρωτόγνωρες συνθήκες, οι οποίες έχουν επιφέρει σημαντικές αλλαγές και ενδέχεται να επιβαρύνουν την ψυχολογική μας κατάσταση. Οι άνθρωποι προσαρμόζονται σε νέες καταστάσεις εν μέρει χάρη στην ανθεκτικότητα και ζητούμενο πλέον είναι να καλλιεργήσουμε την ψυχική μας ανθεκτικότητα ενδυναμώνοντας τον εαυτό μας. Μέσω της συγκεκριμένης ομιλίας, ψυχολόγοι του «Χαμόγελου του παιδιού» απευθύνονται σε γονείς δίνοντάς τους βασικές συμβουλές προκειμένου να φροντίζουν οι ίδιοι τον εαυτό τους, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες και να μπορέσουν να φροντίσουν τις ανάγκες των παιδιών τους.

Το σεμινάριο, διάρκειας μιάμισης ώρας, θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 από 17:30 έως 19:00 και απευθύνεται σε όλους τους γονείς/κηδεμόνες των Σχολείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά. Επιμορφώτρια του σεμιναρίου είναι η Ψυχολόγος από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κα Ιωάννα Χαρδαλούπα.

Οι γονείς/κηδεμόνες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο καλούνται να συμπληρώσουν (έως και τη Δευτέρα 5/4/2021) τη φόρμα προεγγραφής στον σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1FXVzNXCL8TNRThzs6getJpW-F547pz8CPGtRQzqoq5g/viewform?edit_requested=true

ώστε να λάβουν τον σύνδεσμο καθώς και στοιχεία για τη διαδικτυακή τους σύνδεση στην πλατφόρμα webex (στο e-mail που θα έχουν δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα προεγγραφής).



Λήψη αρχείου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *