Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η εορτή της 17ης Νοεμβρίου, μια γιορτή αφιερωμένη στη μνήμη των φοιτητών του Πολυτεχνείου που αγωνίστηκαν για τη δημοκρατία και την ελευθερία.
Την εκδήλωση επιμελήθηκαν με εξαιρετική υπευθυνότητα και συγκίνηση οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης, οι οποίοι, μέσα από αφηγήσεις, ποιήματα και τραγούδια, μετέφεραν το μήνυμα της ημέρας: ότι η δημοκρατία είναι πολύτιμη και χρειάζεται τη φροντίδα όλων μας.
Στο τέλος της γιορτής, είχαμε τη χαρά να πραγματοποιηθεί μια ιδιαίτερα όμορφη στιγμή: η παρουσίαση ενός χειροποίητου ψηφιδωτού, το οποίο προσέφερε στο σχολείο μας ο κ. Χατζηδαυΐδ. Το έργο αυτό θα κοσμεί τον χώρο μας και θα αποτελεί σύμβολο μνήμης και τιμής.
Παράλληλα, ο ίδιος, με τη χορηγία συμπολιτών μας από την περιοχή, προσέφερε στο σχολείο και έναν φορητό υπολογιστή (laptop), ενισχύοντας ουσιαστικά τον εκπαιδευτικό μας εξοπλισμό και την καθημερινή μαθησιακή διαδικασία.
Τον ευχαριστούμε θερμά για τη γενναιοδωρία και τη συνεχή στήριξή του στο σχολείο μας.
Συγχαρητήρια επίσης στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς της Ε΄ τάξης για την άρτια οργάνωση και το βαθύ νόημα της εκδήλωσης.

