ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ bazaar

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι από το σύνολο των δράσεων που έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής, συγκεντρώσαμε χρήματα με τα οποία καλύψαμε και θα καλύψουμε κάποιες από τις δραστηριότητες και τις ανάγκες του σχολείου μας.

Με τις προσπάθειες όλων μας και τη σημαντική σας βοήθεια μπορέσαμε να

1) φροντίσουμε τις κουρτίνες του αμφιθεάτρου του σχολείου ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή σε καθαρό περιβάλλον.

2) μοιράσαμε σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς βασιλόπιτες και φυσικά τα 10 δώρα των τυχερών φλουριών για την νέα χρονιά.

3) προσφέραμε σουβλάκια με ψωμάκι σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.

4) καλύψαμε τα έξοδα για τα υλικά από τα κατιμέρια που έφτιαξαν όλοι οι μαθητές με τη βοήθεια εκπαιδευτικών και γονέων, για το τοπικό έθιμο της Τυρινής.

5) προσφέραμε σερπαντίνες σε όλα τα παιδιά στο αποκριάτικο πάρτυ μας.

6) έχουμε παραγγείλει αθλητικό εξοπλισμό που χρειάζονταν το σχολείο μας και αναμένουμε να παραλάβουμε σύντομα, ώστε να τον ευχαριστηθούν τα παιδιά στην αυλή, τώρα που ο καιρός θα τους το επιτρέπει.

Φυσικά, έχουμε σκοπό να πετύχουμε πολλά περισσότερα για ένα όμορφο σχολικό έτος για τα παιδιά όλων μας, επομένως θα σας ζητήσουμε για μια φορά ακόμη να μας στηρίξετε στην οργάνωση ενός Πασχαλινού bazaar!

Θα σας παρακαλέσουμε θερμά, να προσφέρετε κάποια Πασχαλινή δημιουργία-κατασκευή (π.χ. λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, πασχαλινά τσουρέκια, λαγουδάκια, αυγουλάκια, στεφάνια, γλαστράκια ή ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας σας), για το Πασχαλινό bazaar του σχολείου μας.

Το Πασχαλινό bazaar θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας την Κυριακή 2/4/2023 και ώρα 11:00πμ.

Η ημέρα εκείνη θα περιμένει όλους, μικρούς και μεγάλους, με πολλές και μεγάλες εκπλήξεις!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα κληρώσει λαχνούς (αξίας 2€) με 100 τυχερά δώρα και λαχνούς (αξίας 4€) με ένα μεγάλο δώρο, ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ 24 ΙΝΤΣΩΝ περιμένει έναν τυχερό μαθητή!

Στο Πασχαλινό bazaar θα υπάρχει μουσική, κέφι, χώρος και ψυχαγωγία για τα παιδιά από την κυρία Αγαπητού Μαρία.

Σας περιμένουμε όλους!

Οι Πασχαλινές προσφορές των γονέων θα συγκεντρωθούν στο σχολείο την Παρασκευή 31/3.

Με εκτίμηση

ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΈΩΝ & ΚΗΔΕΜΌΝΩΝ
6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΧΟΛΕΊΟΥ ΚΩ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.