ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

 

 

Ίλιον 26.05.2020

 

 

 

 

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

(COVID-19)

Αγαπητοί γονείς,

Μετά τις εξαγγελίες της Υπουργού Παιδείας και εν αναμονή της απόφασης και των οδηγιών για την επαναλειτουργία των Δημοτικών Σχολείων από 1.6.2020, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

  1. Το Σχολείο έχει ήδη δημιουργήσει δύο υποτμήματα σε κάθε Τάξη του, λαμβάνοντας υπ’ όψιν κυρίως την ύπαρξη αδελφών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οικογενειών. Το ένα Τμήμα θα λειτουργεί την 1η εβδομάδα κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή, ενώ το άλλο θα λειτουργεί κάθε Τρίτη – Πέμπτη. Το αντίθετο θα συμβεί τη 2η εβδομάδα κ.ο.κ.
  2. Για την παρουσία του παιδιού σας στο Σχολείο (Δευ-Τετ-Παρ ή Τρι-Πεμ) θα ενημερωθείτε μέσω e-mail.
  3. Για τον καλύτερο προγραμματισμό του Σχολείου, όσοι από εσάς  δεν στείλετε το παιδί σας στο σχολείο, γιατί  υπάρχει άτομο στο οικογενειακό σας περιβάλλον που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου και κινδυνεύει να νοσήσει από COVID-19, να μας το γνωστοποιήσετε, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τη σχετική υπεύθυνη δήλωση στο Σχολείο (διαδικτυακά ή αυτοπροσώπως). Πατήστε στο τέλος της ανακοίνωσης ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ.
  4. Παρακαλούμε όπως η λήψη της απόφασή σας να είναι προϊόν ωρίμου σκέψεως και σταθερή έως την ημερομηνία λήξης των μαθημάτων (26.6.2020).
  5. Το Σχολείο έχει ήδη λάβει όλα τα μέτρα, που αναφέρονται γενικά στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας, για την αντιμετώπιση της διασποράς του coronavirus-19.

Με εκτίμηση,

     Ο Διευθυντής του Σχολείου

       ΔΡΟΣΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *