ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟ

Αγαπητοί γονείς,

μετά την αποκατάσταση των προβλημάτων, που είχαν δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες στις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου αλλά και την απόκτηση προσωπικών μαθητικών λογαριασμών από το μεγαλύτερο μέρος του μαθητικού δυναμικού του Σχολείου μας, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το 3ο και πιο καθοριστικό βήμα, για να έρθουμε σε επικοινωνία με τους μαθητές μας.

Οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου, ξεπερνώντας όλα τα προβλήματα, θα σας περιμένουν με τις εργασίες τους στην ηλεκτρονική τάξη eclass, τη Δευτέρα 30/3/2020.

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της σημερινής έκτακτης ανάγκης, έχουμε ως στόχο τη διατήρηση της σχέσης του παιδιού με την εκπαιδευτική διαδικασία. Είναι ξεκάθαρο ότι όλη αυτή η διαδικασία είναι επικουρική και σε καμιά περίπτωση δεν υποκαθιστά την ουσιαστική εκπαιδευτική διαδικασία της σχολικής τάξης. Πραγματοποιείται σε επίπεδο ανατροφοδότησης, ως συμπληρωματικό εκπαιδευτικό μέσο και όχι για την κάλυψη επιπλέον ύλης.

Τέλος, θέλω να επισημάνω ότι, για ένα μικρό ποσοστό (περίπου 10%) των μαθητών μας, οι οποίοι δεν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό στο σπίτι τους, δε θα είναι εφικτή, έστω κι αυτή η επικοινωνία με τους δασκάλους τους και αυτό μάς θλίβει ιδιαίτερα.

Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

ΔΡΟΣΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ECLASS ΤΟΥ Π.Σ.Δ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *