8ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

 

Ίλιον 24.02.2020

Αρ. Πρωτ: 61

 

ΠΡΟΣ: Γονείς και Κηδεμόνες

των Μαθητών του Σχολείου

 

8ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

  1. «Ιατρική εξέταση μαθητών

Σας ενημερώνουμε ότι στο Σχολείο θα παρευρεθεί κλιμάκιο ιατρών από το Ιατροκοινωνικό Κέντρο Ιλίου και τη 2η Υ.ΠΕ. Πειραιώς & Αιγαίου, για να γίνει εξέταση των μαθητών ως εξής:

  • Την Τρίτη 25/2/2020 για τους μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης, οι οποίοι θα υποβληθούν σε Μυοσκελετικό έλεγχο.
  • Την Τετάρτη 26/2/2020 για τους μαθητές των Α΄ & Β΄ Τάξεων, οι οποίοι θα υποβληθούν σε Προληπτικό Οδοντιατρικό Έλεγχο και Αγωγή Στοματικής Υγείας.

Καλείστε να έχετε στη σχολική τσάντα που παιδιού σας το ατομικό  βιβλιάριο εμβολίων και το έντυπο της συγκατάθεσής σας (θετική ή αρνητική) για τις παραπάνω εξετάσεις.

  1. «Αποκριές 2020»

Σας γνωστοποιούμε ότι την Παρασκευή 28/2/2020 οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο Σχολείο. Οι δάσκαλοι θα τούς ενημερώσουν για τα βιβλία και τα υλικά, που θα φέρουν μαζί τους.

Η Ομάδα των Πέντε Εποχών, που θα επισκεφθεί το Σχολείο μας, θα χαρίσει απλόχερα σε μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές στιγμές γεμάτες γέλιο, κέφι, μεταμορφώσεις και αποκριάτικο ξεφάντωμα. Όλοι οι μαθητές του Σχολείου, χωρισμένοι σε δυο ομάδες, θα συμμετάσχουν στα «Παιχνιδομαγέματα», που θα παρουσιάσει η συγκεκριμένη ομάδα.

Καιρού επιτρέποντος, την τελευταία διδακτική ώρα θα χορέψουν και θα διασκεδάσουν στο προαύλιο. Όσοι επιθυμούν μπορούν να φορέσουν αποκριάτικες στολές, χωρίς προκλητικά αξεσουάρ (καπέλα, πιστόλια, σπαθιά, κ.α.). Απαγορεύονται οι αφροί και ο χαρτοπόλεμος. Επιτρέπονται μόνο οι σερπαντίνες, οι οποίες θα διατίθενται και από το κυλικείο του Σχολείου.

Η αποχώρηση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα, στις 13.15΄ και το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά μέχρι τις 16.00΄.

 (ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *