6ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

Ίλιον: 05.12.2019

Αρ. Πρωτ: 476

 

ΠΡΟΣ: Γονείς και Κηδεμόνες

των Μαθητών του Σχολείου

 

 

6ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

  1. «Σεμινάριο Εκπαιδευτικών Ε΄ & ΣΤ΄ Τάξης»

Σας γνωστοποιούμε ότι την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 οι εκπαιδευτικοί των Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξεων θα παρακολουθήσουν επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Προαγωγή και ενίσχυση της αναγνωστικής κατανόησης». Ως εκ τούτου οι μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξεων την ημέρα αυτή θα παραμείνουν στο σπίτι τους. Οι μαθητές των υπολοίπων Τάξεων θα παρακολουθήσουν κανονικά τα μαθήματά τους στο σχολείο.

  1. «Εκκλησιασμός μαθητών»

Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 17.12.2019 οι μαθητές θα εκκλησιαστούν στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να κοινωνήσουν. Όσοι δε συμμετέχουν, θα έρθουν στο σχολείο στις 09.45΄.

  1. «Επίδοση μαθητών στο Α΄ διδακτικό τρίμηνο»

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 18.12.2019 και ώρα 12.25΄ οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα παραδώσουν στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών τους ελέγχους προόδου και θα τους ενημερώσουν για την επίδοση του Α΄ διδακτικού τριμήνου.

  1. «Εκπαιδευτικές επισκέψεις»

Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές των Α΄, Β΄, Γ΄ Τάξεων θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά» στο θέατρο ΑΛΙΚΗ, την Παρασκευή 20.12.2019.

Οι μαθητές των Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Τάξεων θα επισκεφθούν το χριστουγεννιάτικο πάρκο Santa Klaus Kingdom στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, την Πέμπτη 19.12.2019.

  1. «Γιορτή Χριστουγέννων»

Τη Δευτέρα 23.12.2019, τελευταία ημέρα πριν από τις διακοπές, τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά. Στο 2ο δίωρο, οι μαθητές της Β΄ Τάξης θα παρουσιάσουν στους μαθητές των υπολοίπων τάξεων θεατρικά δρώμενα και τραγούδια για τα Χριστούγεννα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

 Ο Διευθυντής του Σχολείου

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ  ΔΡΟΣΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *