Αρχική » Εκδηλώσεις Σχολείου

Kατηγορίες

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ 6ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας

Έχουμε υποχρέωση να μαθαίνουμε και να διδασκόμαστε από την Ιστορία

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 6ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ

Εκδηλώσεις Σχολείου

Μέρες Χριστουγέννων και γιορτών για όλους.

Αυτές τις στιγμές το σχολείο μας στηρίζει το πανανθρώπινο μήνυμα της έμπρακτης ΑΓΑΠΗΣ.
Το καθιερωμένο καραβάκι της Αγάπης του Σχολείου μας, κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ταξίδευε προσφέροντας αγάπη, ελπίδα, παρηγοριά. Δυο χρόνια δύσκολα, έμεινε αραγμένο.
Τώρα ξεκινά και πάλι, δειλά, το ταξίδι του.

Ας το ενισχύσουμε γεμίζοντάς το, πάνω απ’ όλα, με την Αγάπη μας.

 • Κάθε χρόνο μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας περνούν το κατώφλι των φυλακών. Οι συνθήκες διαβίωσης εκεί είναι άθλιες. Αρκετοί κρατούμενοι ζουν στο όριο της φτώχειας, υποσιτισμένοι, άρρωστοι, φορώντας τα ίδια ρούχα επί μήνες. Πολλοί έχουν νοσήσει από σοβαρές ασθένειες (ηπατίτιδα, φυματίωση, AIDS και άλλα). Οι κοινωνικές δομές των φυλακών δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε βασικές ανάγκες. Στηρίζουμε κι εμείς αυτούς τους ανθρώπους γιατί καθένας αξίζει να ζει με αξιοπρέπεια .

Γι’ αυτό από Πέμπτη 9 ως την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου συγκεντρώνουμε ΥΛΙΚΑ όπως:

ΥΛΙΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ για το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα (ΕΚΚΝΑ) και Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θήβας (μητέρες, άπορες φυλακισμένες, μαζί με τα παιδιά τους).

Είδη καθημερινής χρήσης:

 • Σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, ξυραφάκια, απορρυπαντικό για ρούχα (σκόνη και μαλακτικό υγρό), χαρτί υγείας, υγρό σαπούνι, τηλεκάρτες.
 • Πάνες, σερβιέτες, μωρομάντιλα, είδη βρεφικής περιποίησης και καθαριότητας,  σαπούνια, σαμπουάν, λαδάκια, κρέμες κ.τ.λ.
 • Τηλεκάρτες
 • Οι καιροί είναι για όλους μας δυσκολότεροι από ποτέ, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολοι για εκείνους που έχουν ένα παιδί στο νοσοκομείο.
  Συμμετέχουμε στο ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ με τα αστεράκι της ευχής. Μέσα από την εκπλήρωση μιας ευχής, να χαρίσουμε στα παιδιά και τις οικογένειες τους μερικές όμορφες στιγμές, βοηθώντας τα έτσι να ξεφύγουν έστω και για λίγο, από τη δύσκολη καθημερινότητά τους.
  Αγοράζοντας ένα αστεράκι των 2€ στέλνουμε τις ευχές μας, δίνοντας τους δύναμη να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα τους.  Μπορούμε να γράψουμε τη δική μας ευχή από καρδιάς για τα παιδιά αυτά και να τους την στείλουμε.
 • Ένα δώρο για τη Δώρα. Δεν ξεχνάμε να στηρίξουμε και τη δική μας Δώρα. Τη Δώρα που φροντίζει καθημερινά την υγιεινή των χώρων του σχολείου. Είναι εδώ, πάντα όταν υπάρχει ανάγκη, πρωινά, απογεύματα, Σαββατοκύριακα, σε έκτακτες συνθήκες που προκύπτουν.
  Σε κάθε τάξη υπάρχει ένας μικρός κουμπαράς από το Σύλλογο Γονέων μας, για να εκφράσουμε μαζί  με τις ευχές μας, εκτίμηση και αναγνώριση της προσφοράς της.

Τα πιο όμορφα δώρα για τα Χριστούγεννα, είναι αυτά που δεν μπορείς να τυλίξεις σε χαρτί: Αγάπη, φιλία, σεβασμός, αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια, φιλότιμο, νοιάξιμο.Λήψη αρχείου

ο Εθνικός μας Ύμνος

«Ανέβηκα στους ώμους των γιγάντων για ν΄ατενίσω το μέλλον…»

Standing on the Shoulders of Giants

6ο Δημοτικό Γλυφάδας

"Τα πάντα ρει" Λυπήσου το χαμένο χρόνο σου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ «Αναζητώντας νέα μονοπάτια μάθησης μέσα από την ευρωπαϊκής μας κληρονομιά»

ψυχολογικής υποστήριξης

Σαν σήμερα

17/8/2004: Ο Ηλίας Ηλιάδης κατακτά χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 81 κιλών του τζούντο, στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.

European Radio Logo
Άνοιγμα μενού
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση