Αρχική » Ανακοινώσεις » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α’ ΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

200 χρόνια -1821

Έχουμε υποχρέωση να μαθαίνουμε και να διδασκόμαστε από την Ιστορία

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Αξιοποιούμε δημιουργικά το χρόνο μας!

 

Kατηγορίες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α’ ΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές των μαθητών στην Α΄ τάξη του Δημ. Σχολείου πραγματοποιούνται από 1 μέχρι 20 ΜΑΡΤΊΟΥ 2021, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 12:00-14:00 και  λόγω των έκτακτων μέτρων, ΑΥΣΤΗΡΑ και ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννόησης με το σχολείο στο τηλέφωνο 2109610842 ή e-mail στο 6dimgl@sch.gr . Η είσοδος από την οδό Αττικής 76.

Για το Σχ. Έτος 2021 – 2022 στην Α΄ τάξη  του Δημοτικού θα εγγραφούν όσα παιδιά συμπληρώνουν μέχρι 31 – 12- 2021 ηλικία  έξι (6)  ετών,  δηλαδή  όσα γεννήθηκαν από 1-1-2015 μέχρι 31-12-2015.

Σύμφωνα με το Ν. 3687/2008, το Ν. 4386/2016, το Π.Δ. 79/2017 και την εγκύκλιο Φ.6/22511/Δ1/25-2-2021 του ΥΠΑΙΘ, για την εγγραφή στην Α΄ τάξη απαιτούνται:

  1. Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση η οποία συμπληρώνεται από τους γονείς/κηδεμόνες με τα ακριβή στοιχεία των μαθητών/-τριών ώστε να γίνεται αυτεπάγγελτη αναζήτηση Πιστοποιητικών Γέννησης ή Ληξιαρχικής Πράξης Γέννησης των παιδιών.  (Φόρμα εγγραφής μαθητών Α’ τάξης 21-22)
  2. Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου (θα δοθεί από τα νηπιαγωγεία σε συνεννόηση με τις Νηπιαγωγούς).
  3. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/-ήτριας (π.χ. λογαριασμός ΔΕΚΟ, κινητής τηλεφωνίας, συμβόλαιο ενοικίασης κατοικίας κ.λ.π.).
  4. Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή/-ήτριας (κατεβάζετε σχετικό έντυπο ή παραλαμβάνετε από το σχολείο, το οποίο θα συμπληρώσει παιδίατρος και θα προσκομίζεται στο σχολείο ως το τέλος Μαΐου έντυπο σελ 1    έντυπο σελ 2 )
  5. Βιβλιάριο υγείας ή άλλο έγγραφο από το οποίο αποδεικνύεται ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια ( Οι σελίδες με το ονοματεπώνυμο και τα εμβόλια).
  6.  Αίτηση φοίτησης σε Ολοήμερο (προαιρετικά)       Έντυπο Ολοημέρου

Πρόσθετα δικαιολογητικά κατά περίπτωση:

  1. Εάν το παιδί πάσχει από χρόνια ασθένεια, σχετική ιατρική γνωμάτευση
  2. Σε περίπτωση μαθητών-τριών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, γνωμάτευση από Κ.Ε.Σ.Υ. ή δημόσιο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο ή άλλη Δημόσια Υπηρεσία, χωρίς αυτή να αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής.
  3. Δικαστική Απόφαση ή Ιδιωτικό Συμφωνητικό Επιμέλειας (σε περίπτωση διαζυγίου ή διάστασης).

 

Μπορείτε να δείτε την περιφέρεια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας: χάρτης περιοχής σχολείου

Επισημαίνεται ότι κατά την περίοδο των εγγραφών είναι απαραίτητη η τήρηση των μέτρων αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημοσιάς Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) (https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/). Ως εκ τούτου, παρακαλείστε ως προς την πίστη τήρηση των προτεινομένων μέτρων.

Ο Δ/ΝΤΗΣ

Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος

__________________________________

Αλληλογραφία: mail@6dim-glyfad.att.sch.gr  ή    6dimgl@sch.gr

 

 

 

ο Εθνικός μας Ύμνος

6ο Δημοτικό Γλυφάδας

"Τα πάντα ρει" Λυπήσου το χαμένο χρόνο σου

Σαν σήμερα

  1. 27/07/1832: Η Εθνοσυνέλευση στο Ναύπλιο επικυρώνει την απόφαση των μεγάλων δυνάμεων, σύμφωνα με την οποία ο Όθων θα εστέφετο βασιλιάς της Ελλάδας.

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων