Αρχική » Ανακοινώσεις » Ενημέρωση για θετικό κρούσμα Covid

200 χρόνια -1821

Έχουμε υποχρέωση να μαθαίνουμε και να διδασκόμαστε από την Ιστορία

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Αξιοποιούμε δημιουργικά το χρόνο μας!

 

Kατηγορίες

Ενημέρωση για θετικό κρούσμα Covid

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνω ότι εκπαιδευτικός του σχολείου μας με ενημέρωσε για αδιαθεσία που παρουσίασε μέσα στο Σαββατοκύριακο και για το λόγο αυτό δεν θα ερχόταν στο σχολείο σήμερα Δευτέρα. Με δική του πρωτοβουλία επισκέφθηκε ιατρικό κέντρο, σήμερα το πρωί και υποβλήθηκε σε rapid τέστ κορονοϊού το οποίο βγήκε θετικό. Κατόπιν τούτου υποβλήθηκε και σε μοριακό τεστ (αποτελέσματα θα γνωρίζει αύριο, Τρίτη) και στην συνέχεια ενημέρωσε το σχολείο.

Το σχολείο με τη σειρά του ακολούθησε όλα τα προβλεπόμενα, όπως ορίζονται από το πρωτόκολλο διαχείρισης κρουσμάτων που ορίζει ο ΕΟΔΥ.  Ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας, η Διεύθυνση Υγείας Νοτίου Τομέα, ο Δήμος Γλυφάδας και οι γονείς του τμήματος που διδάσκει ο εκπαιδευτικός.

Σε συνεννόηση με τον Δήμο και τον ΕΟΔΥ προγραμματίζεται άμεσα COVID test σε όλους τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό του σχολείου.

Ο Δήμος Γλυφάδας επίσης έστειλε άμεσα ειδικό συνεργείο το οποίο έκανε απολύμανση σε όλους τους χώρους του σχολείου, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει, από αύριο κιόλας, με ασφάλεια.

Μετά την απαραίτητη ιχνηλάτηση των στενών επαφών έχουμε προφορική ενημέρωση από τη Διεύθυνση Υγείας πως μπαίνει σε αναστολή λειτουργίας το Γ2 τμήμα του σχολείου, έως τις 19/02/2021. 

Είμαστε σε αναμονή της επίσημης απόφασης, η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

ο Εθνικός μας Ύμνος

6ο Δημοτικό Γλυφάδας

"Τα πάντα ρει" Λυπήσου το χαμένο χρόνο σου

Σαν σήμερα

  1. 30/07/1982: Η υπουργός Πολιτισμού, Μελίνα Μερκούρη, θέτει το θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στη χώρα μας, στη Διάσκεψη των υπουργών Πολιτισμού της UNESCO στο Μεξικό.

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων