Αρχική » Ανακοινώσεις » Διαφοροποιημένη προσέλευση μαθητών

Kατηγορίες

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Έχουμε υποχρέωση να μαθαίνουμε και να διδασκόμαστε από την Ιστορία

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Αξιοποιούμε δημιουργικά το χρόνο μας!

 

Διαφοροποιημένη προσέλευση μαθητών

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Διδασκόντων παρακολουθεί συνεχώς την πορεία επαναλειτουργίας του σχολείου μας, με πρώτη έγνοια την υγεία όλων μας.

Προσπαθώντας να πετύχουμε όσο το δυνατόν λιγότερο συνωστισμό στην προσέλευση των μαθητών, από αύριο Τετάρτη 13-1-21 θα γίνεται διαφοροποιημένη προσέλευση το πρωί, με διαφορά 10 λεπτών.

Έτσι, οι μαθητές των τάξεων Δ-Ε-ΣΤ θα προσέρχονται από τις 8.00΄ως τις 8.10΄,  οπότε θα γίνεται θερμομέτρηση και θα ανεβαίνουν στις αίθουσες.

Θα ακολουθούν την ίδια διαδικασία οι μαθητές των τάξεων Α΄- Β’ – Γ΄ με προσέλευση 8.10΄με 8.20’ . Στη συνέχεια ακολουθεί το Νηπιαγωγείο.

Τα αδέλφια, εννοείται, πως θα έρχονται μαζί, ενώ τα τμήματα που οι εκπαιδευτικοί εφημερεύουν, θα περιμένουν στο προαύλιο να ανεβούν μαζί τους.

Πρώτη μας μέριμνα είναι η ασφάλεια όλων μας. Παρακολουθούμε συνεχώς, επαναξιολογούμε τα μέτρα και τα προσαρμόζουμε προς το καλύτερο.

 

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος

ο Εθνικός μας Ύμνος

6ο Δημοτικό Γλυφάδας

"Τα πάντα ρει" Λυπήσου το χαμένο χρόνο σου

Σαν σήμερα

  1. 28/01/1976: Η δημοτική γλώσσα καθιερώνεται επισήμως στην εκπαίδευση και στη δημόσια διοίκηση, επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, έπειτα από εισήγηση του υπουργού Παιδείας, Γεώργιου Ράλλη.

Άνοιγμα μενού
Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων