Αρχική » Ανακοινώσεις » ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2020-2021!!!

200 χρόνια -1821

Έχουμε υποχρέωση να μαθαίνουμε και να διδασκόμαστε από την Ιστορία

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Αξιοποιούμε δημιουργικά το χρόνο μας!

 

Kατηγορίες

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2020-2021!!!

Τα σχολεία άνοιξαν!!!

 

Αγαπημένα μας παιδιά, αγαπητοί γονείς, καλώς ορίσατε στο Σχολείο μας. Είναι μεγάλη η χαρά μας που θα συναντηθούμε και πάλι, είναι ακόμη πιο δυνατή η συγκίνηση μας που θα υποδεχτούμε στην οικογένεια του 6ου Δημοτικού Γλυφάδας τα νέα παιδιά, τα Πρωτάκια μας.

Καινούργια χρονιά, καινό, δηλαδή, νέο και πρωτόφαντο έργο μας προσκαλεί η ζωή να αναλάβουμε: να πρωτοτυπήσουμε, συμβάλλοντας καθένας με το υφάδι του στο μελλούμενο υφαντό της χρονιάς που ξεκινά.

Αυτή η πρόσκληση, που είναι κοινή για όλους μας –μα και τόσο διαφορετική για την καθεμιά και τον καθένα από μας– απαιτεί να καταθέσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε για χάρη αυτού του νέου έργου.

Αγαπημένα μας παιδιά, η αγάπη για τη γνώση, η εμπειρία και η φροντίδα όλων μας θα είναι εδώ αμείωτη και θα επαγρυπνεί για τη δική σας πρόοδο και ασφάλεια, το δικό σας όμορφο μεγάλωμα.

Χρέος δικό σας είναι να αφοσιωθείτε με επιμονή κι υπομονή στο έργο σας, να προσηλωθείτε σε αυτό.

Με αυτές τις σκέψεις, διερμηνεύοντας το αίσθημα όλων μας, ευχόμαστε καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά για μια ξεχωριστή , δημιουργική και ευλογημένη σχολική χρονιά.

 

Ραντεβού στις 14 Σεπτέμβρη

 

ο Εθνικός μας Ύμνος

6ο Δημοτικό Γλυφάδας

"Τα πάντα ρει" Λυπήσου το χαμένο χρόνο σου

Σαν σήμερα

  1. 30/07/1982: Η υπουργός Πολιτισμού, Μελίνα Μερκούρη, θέτει το θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στη χώρα μας, στη Διάσκεψη των υπουργών Πολιτισμού της UNESCO στο Μεξικό.

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων