Εκδήλωση Αγώνων Λόγου “Μικροί Ρήτορες” – Αποτελέσματα (3η θέση στο 2ο Δ.Σ. Αρτέμιδος)

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Αθηνών, στην Κάντζα Αττικής, το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020 και συμμετείχαν οι μαθητές της Στ’ τάξης των 2ο-6ο Δημοτικών Σχολείων. Στόχος της εκδήλωσης αυτής, που  συνδέεται με προγράμματα που εκπόνησαν οι εκπαιδευτικοί στο πλαίσιο του Αναλυτικού Προγράμματος του μαθήματος της Γλώσσας, ήταν να ευαισθητοποιήσει και να προβληματίσει τους μαθητές σε θέματα που απασχολούν όλους μας καθημερινά και είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τους στόχους του Αναλυτικού Προγράμματος (ΔΕΠΠΣ, ΑΠΣ) της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μεγάλη διάκριση για το 2ο Δ.Σ. καθώς οι μαθητές του Στ1 κατέκτησαν την 3η θέση του διαγωνισμού!

Μετά από ένα πολύωρο αγώνα οι μαθητές μας έδειξαν ότι οι δυνατότητες τους είναι ατελείωτες!! Όλοι αγωνίστηκαν αξιοπρεπέστατα και μας έκαναν περήφανους!!

Πολλά πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά και σε όλους όσους υλοποίησαν αυτό το πρόγραμμα, τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς (Αριάδνη Σωτηριάδου, Αγγέλα Ανδρεά & Άντζελα Φλώρου,  ), τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του 5ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ., κ. Ρογάρη Γεωργία  σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Κολλεγίου Αθηνών.