Καλή σχολική χρονιά!

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 8:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-2022 στο προαύλιο του σχολείου παρουσία των μαθητών της Α’ τάξης συνοδευόμενων από τους γονείς τους φορώντας μάσκα.

Οι μαθητές της Α΄τάξης θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8:30 π.μ. Οι μαθητές των υπόλοιπων τάξεων θα προσέλθουν στο σχολείο από 8:00 π.μ έως 8:15 π.μ και θα εισέλθουν στις τάξεις τους με τους δασκάλους τους φορώντας μάσκα. Όλοι οι μαθητές, εκτός της Α΄τάξης, καλούνται να φέρουν μαζί τους τη σχολική τους τσάντα για την παραλαβή των βιβλίων.

Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει για του μαθητές του 6ου Δημοτικού από την έξοδο του πεζόδρομου και για τους μαθητές του 2ου Δημοτικού από την κεντρική έξοδο ως εξής: Οι μαθητές της Α΄τάξης θα αποχωρήσουν μαζί με τους γονείς τους στις 9:00 π.μ Οι μαθητές της Β΄, Γ΄και Δ΄τάξης θα αποχωρήσουν στις 9:20 π.μ Οι μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄τάξης θα αποχωρήσουν στις 9:30 π.μ Οι μαθητές που θα μετακινηθούν με σχολικά θα αποχωρήσουν στις 9:35 π.μ

Τα σχολικά λεωφορεία θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια από τη Δευτέρα 13/9/2021. Οι μαθητές κατά τη μεταφορά τους με τα σχολικά λεωφορεία θα φορούν μάσκα. Όλοι οι μαθητές θα επιδεικνύουν το έντυπο με το self test στους εφημερεύοντες εκπαιδευτικούς στην κεντρική είσοδο. Κανείς μαθητής δεν θα εισέλθει στο σχολείο χωρίς self test και όσοι μαθητές  έχουν νοσήσει  από covid-19  να φέρουν μαζί τους το πιστοποιητικό νόσησης.

Καλή Σχολική Χρονιά!

Οι Διευθυντές και οι Σύλλογοι Διδασκόντων