Αγιασμός, έναρξη σχολικού έτους 2020-2021


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2020-2021.

Ο αγιασμός θα τελεστεί στο προαύλιο  του σχολείου παρουσία των μαθητών της Α’ τάξης συνοδευόμενων από τους γονείς φορώντας μάσκα.

Οι μαθητές της Α΄τάξης θα προσέλθουν στο σχολείο στις 11:00 π.μ. Οι μαθητές των υπόλοιπων τάξεων θα προσέλθουν στο σχολείο στις 10:30 π.μ και θα εισέλθουν στις τάξεις τους με τους δασκάλους τους  φορώντας μάσκα.

Όλοι οι μαθητές, εκτός της Α΄τάξης, καλούνται να φέρουν μαζί τους τη σχολική τους τσάντα για την παραλαβή των βιβλίων.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού (11:30 π.μ) θα πραγματοποιηθεί η αποχώρηση όλων των μαθητών από τον χώρο του σχολείου ανά τμήμα τηρώντας τα μέτρα προστασίας. Οι μαθητές της Α΄τάξης και τα αδέλφια τους θα αποχωρήσουν από την έξοδο του 6ου Δημοτικού (πεζόδρομο) και οι υπόλοιποι από την κεντρική έξοδο.

Τα σχολικά λεωφορεία για Παν. Γιάτρισσα (πρωί & μεσημέρι) και Πράσινο λόφο (μόνο μεσημέρι) θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια από τη Δευτέρα 14/9/2020.

Οι μαθητές κατά τη μεταφορά τους με τα σχολικά λεωφορεία θα φορούν μάσκα.

Παρακαλούμε να ενημερωθείτε για τα μέτρα προστασίας από τον COVID -19  και στην ανάρτηση του ιστολογίου των σχολείων μας.

Καλή Σχολική Χρονιά!

Οι Διευθυντές και οι Σύλλογοι Διδασκόντων

Αφήστε μια απάντηση