Αγιασμός, έναρξη σχολικού έτους 2020-2021


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2020-2021.

Ο αγιασμός θα τελεστεί στο προαύλιο  του σχολείου παρουσία των μαθητών της Α’ τάξης συνοδευόμενων από τους γονείς φορώντας μάσκα.

Οι μαθητές της Α΄τάξης θα προσέλθουν στο σχολείο στις 11:00 π.μ. Οι μαθητές των υπόλοιπων τάξεων θα προσέλθουν στο σχολείο στις 10:30 π.μ και θα εισέλθουν στις τάξεις τους με τους δασκάλους τους  φορώντας μάσκα.

Όλοι οι μαθητές, εκτός της Α΄τάξης, καλούνται να φέρουν μαζί τους τη σχολική τους τσάντα για την παραλαβή των βιβλίων.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού (11:30 π.μ) θα πραγματοποιηθεί η αποχώρηση όλων των μαθητών από τον χώρο του σχολείου ανά τμήμα τηρώντας τα μέτρα προστασίας. Οι μαθητές της Α΄τάξης και τα αδέλφια τους θα αποχωρήσουν από την έξοδο του 6ου Δημοτικού (πεζόδρομο) και οι υπόλοιποι από την κεντρική έξοδο.

Τα σχολικά λεωφορεία για Παν. Γιάτρισσα (πρωί & μεσημέρι) και Πράσινο λόφο (μόνο μεσημέρι) θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια από τη Δευτέρα 14/9/2020.

Οι μαθητές κατά τη μεταφορά τους με τα σχολικά λεωφορεία θα φορούν μάσκα.

Παρακαλούμε να ενημερωθείτε για τα μέτρα προστασίας από τον COVID -19  και στην ανάρτηση του ιστολογίου των σχολείων μας.

Καλή Σχολική Χρονιά!

Οι Διευθυντές και οι Σύλλογοι Διδασκόντων

1 σχόλιο στο “Αγιασμός, έναρξη σχολικού έτους 2020-2021

  1. Καλημέρα.
    Ήθελα να σας μεταφέρω την εκτίμησή μου για την απόφαση τα πρωτάκια να συνοδεύονται στο προαύλιο από τους γονείς τους κατά τη διάρκεια του αγιασμού, την πρώτη δλδ ημέρα της έναρξης της σχολικής τους ζωής.

    Σας εύχομαι από καρδιάς καλή σχολική χρονιά, παρά τις δυσκολίες…

    Με εκτίμηση,
    Καλλιόπη – μητέρα Ηλιάνθης

Αφήστε μια απάντηση