Ενημέρωση γονέων & κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς

ευχόμαστε να είστε όλοι καλά, εσείς, οι μαθητές μας και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Με αίσθημα ευθύνης και γνήσιο ενδιαφέρον όλοι οι εκπαιδευτικοί των σχολείων μας εδώ και δύο βδομάδες οργανωθήκαμε σε ομάδες βοήθειας και εργαστήκαμε άοκνα στην εξεύρεση λύσεων και τρόπων επικοινωνίας με εσάς και τους μαθητές.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση την οποία καλούμαστε να αξιοποιήσουμε απαιτεί μεγαλύτερη προετοιμασία από πλευράς εκπαιδευτικού οπότε ο χρόνος που πέρασε ήταν απαραίτητος για να οργανωθούμε και να μπορέσουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Οι εκπαιδευτικοί εργάζονται καθημερινά και ετοιμάζουν την ηλεκτρονική τάξη τους και τα μαθήματα για τους μαθητές τους.

Στην ασύγχρονη εκπαιδευτική πλατφόρμα eclass.sch. έχουν ήδη αναρτηθεί αρκετά μαθήματα των σχολείων μας. Δεν είναι όλα αναρτημένα ακόμα. Σιγά σιγά θα εμπλουτίζονται και θα ενημερώνεστε (οι μαθητές που θα συνδέονται με τους λογαριασμούς τους)

Έχουμε διαπιστώσει ότι έχουν εγγραφεί στο ΠΣΔ αρκετοί μαθητές. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει δυσκολία να κάνετε την εγγραφή διότι το σύστημα λόγω υπερφόρτωσης δεν σας επιτρέπει. Συνεχίστε να προσπαθείτε και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε.

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή στο ΠΣΔ πρέπει να αναζητήσετε στην https://eclass.sch.gr/ τα μαθήματα του τμήματος του κάθε μαθητή και να τα επιλέξετε.

Μπορείτε επίσης μαζί με τα παιδιά σας να περιηγηθείτε διαδικτυακά στις παρακάτω  σελίδες:

Ψηφιακός Παιδότοπος

Ψηφιακά Εργαλεία και πηγές με υλικό για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση:

Εθνικός Συσσωρευτής Εκπαιδευτικού Περιεχομένου

Ψηφιακό Σχολείο

Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία

Εκπαιδευτική Τηλεόραση στο Διαδίκτυο

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού                   Ο Διευθυντής του 6ου Δημοτικού

Κατσιούλη Κασσιανή                                                 Κωνσταντινίδης Αλέξιος

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση