Επέτειος Πολυτεχνείου 2019

Την Παρασκευή 15-11-19, τα σχολεία μας τίμησαν, όπως κάθε χρόνο, την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Οι μαθητές της Ε΄τάξης μέσα από θεατρικά σκετσάκια και φωτογραφικά ντοκουμέντα, γύρισαν πολλά χρόνια πίσω νιώθοντας συγκίνηση αλλά και προβληματισμό για το σήμερα.

Ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση χάρισαν τα τραγούδια που εκτελέστηκαν και ερμηνεύτηκαν με μοναδικό τρόπο από τους μαθητές του σχολείου. Μέσα από στίχους του Ευαγόρα Παλληκαρίδη, Μίκη Θεοδωράκη, Δημήτρη Λιπέρτη, Ναζίμ Χιμκέτ, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Ιάκωβου Καμπανέλλη, Γιώργου Κακουλίδη και μουσική του Μίκη Θεοδωράκη , Σταύρου Ξαρχάκου, Γιώργου Κριμιζάκη, Μάνου Λοϊζου και Δημήτρη Λάγιου  συγκίνησαν  το κοινό που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για την υπέροχη γιορτή που παρουσίασαν τιμώντας την ιστορική επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου του 1973.

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση