Ετικέτα Ποιότητας για το έργο «Ταξίδι στο Βυζάντιο»

Οι Διευθυντές Κατσιούλη Κασσιανή & Κωνσταντινίδης Αλέξιος και ο Σύλλογος Διδασκόντων 2ου & 6ου Δημ. Σχ. Αρτέμιδος, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να συγχαρούμε θερμά τους  μαθητές της περσινής Ε΄τάξης  και τις δασκάλες τους  Σωτηριάδου Αριάδνη & Φλώρου Άντζελα για τη σημαντική διάκριση που πέτυχαν και την απονομή της

« Ετικέτας Ποιότητας» από την ΕΥΥ της δράσης e-Twinning για το πρόγραμμα «Ταξίδι στο Βυζάντιο».

Tο έργο e-twinning με τίτλο «Ταξίδι στο Βυζάντιο» το οποίο υλοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2018-2019 από τους μαθητές της Ε΄τάξης και τις δασκάλες τους σε συνεργασία με άλλα δύο σχολεία, το 3ο Δημ. Σχολείο Παλλήνης και το Δημοτικό Σχολείο Ύψωνα Κύπρου, ήταν πραγματικά μια εξαιρετική δουλειά.  Με πολύ κέφι, ενθουσιασμό και δημιουργικότητα «ταξίδεψαν στο Βυζάντιο» και ολοκληρώνοντας αυτό το υπέροχο πρόγραμμα οι μαθητές  έμαθαν και ταυτόχρονα διασκέδασαν πολύ.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους μαθητές και στον καθένα ξεχωριστά!!

Πολλά συγχαρητήρια στους γονείς των μαθητών της Ε΄τάξης οι οποίοι στήριξαν το πρόγραμμα και βοήθησαν στην υλοποίησή του ο καθένας με το δικό του τρόπο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις δασκάλες, τους Σωτηριάδου Αριάδνη & Φλώρου Άντζελα οι οποίες μέσα από αυτό το ταξίδι γνώσης προσέφεραν στους μαθητές τους περισσότερο από οποιοδήποτε μάθημα τη χαρά της συνεργασίας, της δημιουργίας, της έμπνευσης, της αναζήτησης της γνώσης.

Άντζελα & Αριάδνη δώσατε ένα άλλο περιεχόμενο στα σχολεία μας.

Η επιτυχία αυτή μας κάνει να νοιώθουμε για μια ακόμη φορά υπερήφανοι για το εκπαιδευτικό έργο που αναπτύσσεται στα σχολεία μας.