Πανελλήνια Ημέρα Ενάντια στο Σχολικό Εκφοβισμό Μέρος 4ο/ Βίντεο μαθητών

Στις 6 Μαρτίου παράλληλα με τις παιδαγωγικές δράσεις των μαθητών στα τμήματα και το βιωματικό δρώμενο στο αεροδρόμιο που βλέπετε εδώ, οι μαθητές της E, του 6ου, έγραψαν, σκηνοθέτησαν και “γύρισαν” ένα εκπαιδευτικό βίντεο για το σχολικό εκφοβισμό με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού τους κ. Δημήτρη Λάσκαρη.

Κάτω από τις συνθήκες που ζούμε, η ευαισθητοποίηση όλων, στο σπίτι και στο σχολείο είναι πλέον αδιαμφισβήτητη ανάγκη, υποχρέωση και οφειλή των μεγαλύτερων προς τους νεότερους, προς όλους.

Με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. Η διαφορά, το να κάνουμε τη διαφορά ξεκινάει από το σπίτι, συνεχίζεται στο σχολείο, εξαπλώνεται στην κοινωνία. Με αυτή τη σειρά.

1 σχόλιο στο “Πανελλήνια Ημέρα Ενάντια στο Σχολικό Εκφοβισμό Μέρος 4ο/ Βίντεο μαθητών

  1. Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια, σε όλους τους μαθητές μας, οι οποίοι μας αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά πως με τα κατάλληλα ερεθίσματα μέσα από τη συνεργασία μπορούν να καταφέρουν ΠΟΛΛΑ, και φυσικά τις διευθύντριες κα Έλενα Ελληνιάδου και κα Κασσιανή Κατσιούλη για τη συνεργασία, την καθοδήγηση και τη συμβουλευτική που παρέχουν σε όλους τους εκπαιδευτικούς…

Τα σχόλια είναι κλειστά.