Πανελλήνια Ημέρα Ενάντια στο Σχολικό Εκφοβισμό Μέρος 3ο/ Δράσεις σχολικές

6 Μαρτίου 2015, Πανελλήνια Ημέρα Ενάντια στο Σχολικό Εκφοβισμό και οι μαθητές του σχολείου μας έιχαν κάτι να πουν, να δουν, να κάνουν, να φτιάξουν, να χορέψουν, να συνδεθούν,να συνεργαστούν.

Μερικές από τις ιδέες τους απλώθηκαν σε τοίχους, πόρτες, αυλές. Οι μαθητές είδαν βίντεο στις τάξεις τους, συζήτησαν, αποφάσισαν, ζωγράφισαν, γύρισαν βίντεο (θα ανεβεί πολύ σύντομα), ευαισθητοποιήθηκαν και μπήκαν στα παπούτσια του άλλου για να σταματήσουν τη βία. Η μέρα ήταν η αφορμή όπως κάθε επετειακή υπενθύμιση. Η δουλειά συνεχίζεται. Ολοχρονίς. 

Προλάβαμε να συγκεντρώσουμε από τις δημιουργίες των τμημάτων μερικά, τα άλλα θα σας τα διηγηθούν οι μαθητές μας. 

Επιπλέον, οι μαθητές της Στ’ έστειλαν το μήνυμα τους με αφορμή την ημέρα αυτή, στο χώρο αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με ένα flash mob που μάλλον χάρηκαν πολύ όλοι. Η συνεργασία με το αεροδρομίο ήταν άψογη και ευχαριστούμε τον κ. Ζαχαριάδη, την κ. Σαλίβερου και το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων για αυτό. Η μεταφορά των μαθητών ήταν προσφορά του τουριστικού γραφείου Τσόκας, ενώ η βιντεοσκόπηση έγινε από το μαγικό φακό του Γιώργου Τριανταφύλλου (φωτογραφίζοντας)   που δεν έχουμε λόγια για να τον ευχαριστήσουμε.

Παλαιότερες δράσεις μπορείτε να δείτε εδώ.

3 σχόλια στο “Πανελλήνια Ημέρα Ενάντια στο Σχολικό Εκφοβισμό Μέρος 3ο/ Δράσεις σχολικές

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ , ΤΗΝ ΚΑΣΣΙΑΝΗ, ΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΙΑ, ΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ!
    ΜΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ… STOP BULLYING

  2. Σας ευχαριστουμε παρα πολυ γιατι περασαμε τελεια και που μας δινετε το καλο παραδειγμα………2ο&6ο Δημοτικο σχολειο 4Ever <3……………………Το σχολειο ειναι ενα και δεν το αλλαζω με κανενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.