ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες ,

λαμβάνοντας υπόψη το ΦΕΚ 4187/10-9-2021, για την αποφυγή συνωστισμού κατά της διασποράς του covid-19, οι μαθητές, κατά τη λήξη του πρωινού ωρολογίου προγράμματος, θα αποχωρούν ως εξής:

Οι τάξεις Α΄ + Β΄ θα αποχωρούν 13:00 μ.μ. από την κεντρική αυλόπορτα του σχολείου.

Οι τάξεις Γ΄ + Δ΄ θα αποχωρούν 13:10 μ.μ.( Τα παιδιά που φεύγουν μόνα τους, σύμφωνα με τις δηλώσεις των γονέων /κηδεμόνων τους, θα φεύγουν από τη συρόμενη πόρτα του σχολείου. Τα παιδιά που τα παίρνει κάποιο πρόσωπο, σύμφωνα με τις δηλώσεις των γονέων /κηδεμόνων τους, θα φεύγουν από την κεντρική αυλόπορτα του σχολείου. Τα παιδιά που μεταφέρονται με λεωφορεία θα περιμένουν σε συγκεκριμένο χώρο της αυλής με την επίβλεψη εκπαιδευτικού έως έρθει ο συνοδός για να τα πάει στο λεωφορείο).

Οι τάξεις Ε΄ + ΣΤ΄ θα αποχωρούν 13:15 μ.μ. ( Τα παιδιά που φεύγουν μόνα τους, σύμφωνα με τις δηλώσεις των γονέων /κηδεμόνων τους, θα φεύγουν από τη συρόμενη πόρτα του σχολείου. Τα παιδιά που τα παίρνει κάποιο πρόσωπο, σύμφωνα με τις δηλώσεις των γονέων /κηδεμόνων τους, θα φεύγουν από την κεντρική αυλόπορτα του σχολείου. Τα παιδιά που μεταφέρονται με λεωφορεία θα περιμένουν σε συγκεκριμένο χώρο της αυλής με την επίβλεψη εκπαιδευτικού έως έρθει ο συνοδός για να τα πάει στο λεωφορείο).

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΟΥΤΡΟΥΦΙΝΗ ΣΟΦΙΑ