9-6-2021:

Οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών έκαναν βιωματικό μάθημα με θέμα τη Θεία Ευχαριστία στον Ι.Ν. της Παναγίας  Βλαχερνών. Υπεύθυνη εκπαιδευτικός ήταν η κ. Μαρία Βαστάκη. Ευχαριστούμε πολύ τον πατέρα Διονύσιο για την αξιόλογη βοήθειά του.

 

 

3-6-2021:

Ορθοπεταλιές με τα Πρωτάκια και τη βοήθεια της κ. Ε. Τσιγαρίδα, εκπαιδευτικό των Εικαστικών. Τα Πρωτάκια μας ζωγράφισαν το αγαπημένο τους ποδήλατο, για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου.

 

 

31-5-2021:

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!

Τα παιδιά της Α΄τάξης εκφράζονται μέσα από τη ζωγραφική. Με τη βοήθεια της  εκπαιδευτικού των Εικαστικών κ. Ειρήνη Τσιγαρίδα ζωγραφίζουν το καλοκαίρι!

 

 

3-11-2020:

Η δασκάλα του Β1΄μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες της δραματοποίησε το μάθημα της Γλώσσας “12 μήνες αθλητές”. Τα παιδιά τραγούδησαν το  ομώνυμο τραγούδι, πήραν το όνομα του μήνα που γεννήθηκαν, χωρίστηκαν σε εποχές και έκαναν αγώνες στην ώρα της Φυσικής Αγωγής με τη βοήθεια  της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής κ. Πατζιά Λυδίας.

 

2-11-2020:

Η δασκάλα κ. Μπινιάρη Σοφία, υπεύθυνη του σχολικού κήπου,  με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄και Δ΄ τάξης φύτεψαν κηπευτικά. Έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να ασχοληθούν με τη φύση και  να λάβουν ενεργά μέρος στη διαδικασία του φυτέματος.