Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες και μαθητές/τριες,

Με την 26η Πράξη/8-1-2021, ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου αποφάσισε να συνεχίσει τη λειτουργία του σχολείου με τον ίδιο τρόπο, όπως πριν την αναστολή λειτουργίας του στις 13-11-2020, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ και του ΕΟΔΥ. Οι μόνες αλλαγές που θα σημειωθούν θα  είναι:

  • Κατά την αποχώρηση των μαθητών:  Θα αποχωρούν πρώτοι, μετά το τμήμα του εφημερεύοντα εκπαιδευτικού, οι μαθητές/τριες της Α΄τάξης και θα συνεχίζεται η αποχώρηση  κατά αύξουσα σειρά.
  • Στην περίπτωση αδελφών που αποχωρούν συνοδεία των γονέων τους, το μεγάλο παιδί θα αποχωρεί την ίδια ώρα μαζί με το μικρότερο αδελφάκι του, όπου και θα τα περιμένει ο γονέας τους, ανεξάρτητα από τη σειρά που θα αποχωρεί το τμήμα του.
  • Μαζί θα αποχωρούν και τα δίδυμα, ακολουθώντας αυτό που βρίσκεται στο β΄ τμήμα, αυτό που βρίσκεται στο α΄, ανεξάρτητα από τη σειρά που θα αποχωρεί το τμήμα του.
  • Από τη β΄εβδομάδα το μάθημα της Πληροφορικής θα πραγματοποιείται στο εργαστήριο, με σχολαστικό καθαρισμό του χρησιμοποιούμενου εξοπλισμού (πληκτρολόγια, ποντίκια) και των επιφανειών μετά από κάθε χρήση, πριν εισέλθουν οι μαθητές, με χρόνο αερισμού της αίθουσας κατά την εναλλαγή των τμημάτων. Το εργαστήριο ενισχύθηκε με περισσότερους υπολογιστές και τοποθετήθηκαν σακούλες προπυλενίου στα πληκτρολόγια και τα ποντίκια, για να καθαρίζονται ευκολότερα.
  • Η Πρωινή Υποδοχή και το  Ολοήμερο θα λειτουργήσουν κανονικά.
  • Ως προς τη μετακίνηση  στο και  από το σχολείο ισχύουν για τους μαθητές οι ίδιες “Βεβαιώσεις μετακίνησης” που πρέπει να έχουν οι μαθητές στην τσάντα τους και για τους γονείς η αποστολή μηνύματος “4 Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από/προς το σχολείο” στο 13033.

Πατήστε εδώ, για να διαβάσετε τις οδηγίες λειτουργίας του σχολείου.