Σήμερα,  25 Ιουνίου 2020 στις 09.00, όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου και οι μαθητές όλων των τάξεων αποχαιρετήσαμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης, διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές. Τα παιδιά της ΣΤ΄τάξης μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά των άλλων τάξεων έπαιξαν μουσική με το σώμα τους στον ρυθμό του τραγουδιού “In the hall of the mountain king”. Την επιμέλεια αυτής της δραστηριότητας είχε η γυμνάστρια κ. Λυδία Πατζιά.  Επίσης, τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης με τη βοήθεια των δασκάλων τους κ.  Μαρίας Ζαρογιάννη  και Γεωργίας Καμάρα τραγούδησαν σε διασκευή τα τραγούδια: “Ήταν ένα μικρό καράβι…”, “Παιδικά παιχνίδια” και μελοποίησαν το ποίημα: “Αντίο Σχολείο μας”.  Ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα εκ μέρους των μαθητών/τριών της Ε΄ τάξης διάβασε ο Παναγιώτης Κανελλάκης.

Ήταν μια εκδήλωση λιτή, ουσιαστική και συγκινητική, που πιστεύουμε ότι θα μείνει χαραγμένη στις καρδιές των μαθητών/τριών μας.

Η διευθύντρια του σχολείου επέδωσε τα αναμνηστικά λευκώματα στους αποφοίτους εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών και της διευθύντριας του σχολείου ευχόμαστε στους αποφοίτους μας  “Καλή πρόοδο”, “Υγεία” και “Τύχη”!