25 martiou 1021x580Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 θα πραγματοποιηθεί σχολική εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 από τους μαθητές της ΣΤ΄τάξης με την υποστήριξη της δασκάλας τους κ. Καραβέζη Αλεξάνδρας. Θα την παρακολουθήσουν οι γονείς των μαθητών/τριών της ΣΤ΄τάξης και οι μαθητές/τριες της Ε΄& Γ΄τάξης.

Τα υπόλοιπα τμήματα θα τιμήσουν την εθνική επέτειο με δραστηριότητες μέσα στην τάξη τους. Κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δε θα πραγματοποιηθεί διάλειμμα και οι μαθητές/τριες,  δε θα φέρουν μαζί τους κολατσιό παρά μόνο την τσάντα τους με ό,τι βιβλία ή υλικά θα τους πουν οι εκπαιδευτικοί των τάξεων/τμημάτων.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 08.30 και θα λήξει στις 09.30. Ώρα προσέλευσης 08.15 και ώρα αποχώρησης 09.30. Η Πρωινή υποδοχή και το Ολοήμερο  δε θα λειτουργήσουν σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Επισημαίνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγεινονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.

Επίσης, δόθηκαν στους μαθητές και τις μαθήτριες κονκάρδες, φουλάρια και γάντια. Θα πρέπει να πλυθούν πριν και μετά τη χρήση τους και να επιστραφούν τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 στο σχολείο.

25ης ΜΑΡΤΙΟΥ