1821Μετά από τις οδηγίες που λάβαμε από τον Δήμο Αμαρουσίου για τη διεξαγωγή της Δοξολογίας και της παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2022, σας ενημερώνουμε ότι:

Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα συγκεντρωθούν στον χώρο εκτός του Ι.Μ.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 10.15, όπου θα τους περιμένει ο κ. Αδάμης Αθανάσιος. Μετά το τέλος της δοξολογίας τα παιδιά, θα οδηγηθούν στον χώρο της παρέλασης μαζί με τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό.

Η συγκέντρωση των μαθητών της παρέλασης (μόνο οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης) στις 10.45  κατά μήκος της οδού Γαρδέλη από το σημείο της οδού Σαλαμίνος και κατά μήκος της οδού Βασ. Σοφίας μέχρι το ύψος της πλατείας Κασταλίας, όπου θα τους παραλάβει η κ. Καμάρα Γεωργία.

Έναρξη παρέλασης στις 11.30.

Οι μαθητές/τριες που παρελαύνουν θα φορούν μάσκες, τις οποίες θα αφαιρέσουν κατά την ώρα της παρέλασης.

Η παραλαβή των μαθητών/τριών μετά τη λήξη της παρέλασης θα γίνει από τον προαύλιο χώρο του γυμναστηρίου “ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ”. Οι γονείς θα εισέρχονται από την είσοδο της οδού Ν. Πλαστήρα και θα εξέρχονται από την έξοδο της οδού Βασ. Όλγας του γηπέδου.

Παρακαλούνται οι γονείς να κατευθύνονται στον χώρο παραλαβής των παιδιών τους χωρίς καθυστέρηση και να ενημερώνουν την κ. Καμάρα Γεωργία για την αποχώρηση του παιδιού τους.

 

Η διευθύντρια του σχολείου

 

Μαρία Βαστάκη