Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 08.30 στο προαύλιο του σχολείου, αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, θα πραγματοποιηθεί η παράδοση της σημαίας στους/στις μαθητές/τριες της ΣΤ΄τάξης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει εκδήλωση από τους/τις μαθητές/τριες της Δ΄ τάξης.  Αν ο καιρός δεν είναι καλός, τα παραπάνω θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων με θεατές το Γ2. Τα υπόλοιπα τμήματα θα τιμήσουν την εθνική επέτειο με δραστηριότητες μέσα στην τάξη τους. Υπεύθυνη της εκδήλωσης είναι η κ. Δήμου Βασιλική.

Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο  στις 08.15, χωρίς τσάντες και θα αποχωρήσουν περίπου στις 10.00. Η Πρωινή υποδοχή και το Ολοήμερο  δε θα λειτουργήσουν.

Οι μαθητές της ΣΤ΄πρέπει να προσέλθουν όλοι, λόγω της παράδοσης της σημαίας, φορώντας τα ρούχα της παρέλασης οι σημαιοφόροι, παραστάτες, ταμπελοφόροι και υπεύθυνοι κατάθεσης στεφάνου.

Για τη δοξολογία και την παρέλαση:

Στην κατάθεση στεφάνου στις 27-10-2021 δε θα παρευρεθούμε, γιατί έχει παρέλθει η σειρά του σχολείου μας ως υπεύθυνο κατάθεσης, καθώς  και για την αποφυγή συγχρωτισμού.

Στη δοξολογία (28-10-2021) θα παρευρεθούν, ο σημαιοφόρος της 28ης Οκτωβρίου και  οι 2 μπροστινοί παραστάτες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 10.30. Έξω από την εκκλησία θα τους περιμένει η υπεύθυνη εκπαιδευτικός κ. Μπινιάρη Σοφία. Μετά το τέλος της δοξολογίας τα παιδιά,  θα οδηγηθούν στον χώρο της παρέλασης μαζί με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό.

Στον χώρο της παρέλασης θα τους περιμένει ο υπεύθυνος της παρέλασης,  καθηγητής της Φυσικής Αγωγής κ. Μπακής Ευάγγελος. Ώρα προσέλευσης στην παρέλαση: 10.30. Η συγκέντρωση των μαθητών/τριών θα γίνει κατά μήκος της οδού Γαρδέλη, από το σημείο της οδού Σαλαμίνος και κατά μήκος της οδού Βασ. Σοφίας, μέχρι το ύψος της πλατείας Κασταλίας. Στις 11.30 θα ξεκινήσει η παρέλαση. Στη λήξη της παρέλασης οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους από τον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου «ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ». Οι μαθητές θα εισέρχονται στον χώρο του γυμναστηρίου από την είσοδο της οδού Ν. Πλαστήρα και θα εξέρχονται από την έξοδο της οδού Βασ. Όλγας του γηπέδου.

Η παραλαβή των μαθητών/τριών θα γίνει μετά τη λήξη της παρέλασης. Παρακαλούνται οι γονείς να κατευθύνονται στον χώρο παραλαβής των παιδιών τους χωρίς καθυστέρηση και να ενημερώνουν τον κ. Μπακή Ε. για την αποχώρηση του παιδιού τους.

Σε όλες τις εκδηλώσεις και κατά τη διεξαγωγή της παρέλασης είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Η διευθύντρια του σχολείου

Μαρία Βαστάκη