Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου και τις ενέργειες που αναφέρονται στην ολοκλήρωση του διδακτικού έτους, όπως παρακάτω:

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου αποφάσισε τη διοργάνωση αποχαιρετιστήριου για τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης και εκδήλωση λήξης (32η Πράξη/8-6-2021). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23-6-2021 και ώρα 08.30-9.30 και θα συμμετέχουν αυστηρά ένας γονέας από κάθε οικογένεια των μαθητών/τριών  της ΣΤ΄ τάξης, υποβάλλοντας βεβαίωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου κατά την είσοδό τους, τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας που ορίζει το ΥΠΑΙΘ και ο ΕΟΔΥ.

Θα παρουσιαστεί και ένα θεατρικό δρώμενο από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ τάξης που προετοίμασε η εκπαιδευτικός της Θεατρικής Αγωγής , κ. Γ. Μάστορη, και το οποίο έχει ήδη σταλεί σε ηλεκτρονική μορφή στους γονείς τους.

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά (08.00-08.15), θα εισέλθουν απευθείας στις τάξεις τους, θα αποχαιρετήσουν τους εκπαιδευτικούς, θα παραλάβουν τους ελέγχους β΄& γ΄ τριμήνου, καθώς και τον Τίτλο Προόδου ή αντίγραφο Τίτλου Σπουδών (για την ΣΤ΄), καθώς και το ΑΔΥΜ ( Γ΄& ΣΤ΄ τάξη), ώστε να υπάρχει χρόνος συμπλήρωσης από τον γιατρό μέχρι τον Σεπτέμβριο. Τα παιδιά θα αποχωρήσουν στις 08.45. Την ημέρα αυτή δεν πραγματοποιούνται μαθήματα σύμφωνα με το (Π.Δ.79/2017, άρθρο 2).

Επίσης, τα παιδιά μέχρι τις 25-6-2021 να μεριμνήσουν να πάρουν από το σχολείο τα προσωπικά τους είδη, εκτός από τα βιβλία που θα χρειάζονται και την επόμενη χρονιά.

Τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και την κατανόηση που δείξατε τη δύσκολη αυτή χρονιά. Όλοι μαζί καταφέραμε να παραμείνουμε ασφαλείς, μέσω της αμοιβαίας συνεργασίας. Όλοι οι εκπαιδευτικοί προσπάθησαν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις εκπαιδευτικές, παιδαγωγικές και συναισθηματικές ανάγκες των παιδιών.

Εύχομαι σε όλους και όλες υγεία και «Καλό Καλοκαίρι».
«Καλή Πρόοδο» στα παιδιά σας και μαθητές/τριές μας!

Με εκτίμηση

Η διευθύντρια του σχολείου

Μαρία Βαστάκη