Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες, μαθητές/τριες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο σχολείο μας τοποθετήθηκε Σχολική Ψυχολόγος στις 7-12-2020 και Κοινωνική Λειτουργός στις 8-1-2021. Στη σχολική μας μονάδα, θα είναι διαθέσιμες κάθε Δευτέρα η Ψυχολόγος από τις 09.00-14.00 και η Κοινωνική Λειτουργός κάθε Παρασκευή από τις 09.00-14.00.

Τόσο η  Ψυχολόγος, κ. Ελεονώρα Μελεσσίδου όσο και η Κοινωνική Λειτουργός κ. Τσούμαρη Νικολίτσα είναι διαθέσιμες για παροχή ψυχοκοινωνικού υποστηρικτικού έργου προς τη σχολική κοινότητα.  Οι παρεμβάσεις θα διέπονται από τους βασικούς κανόνες δεοντολογίας, όπως ορίζεται από το σχετικό νομικό πλαίσιο.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε η συνεργασία μαζί τους θα ξεκινήσει, ως επί το πλείστον, διαδικτυακά. Θα επικοινωνήσουν οι ίδιες με τους γονείς, τους/τις μαθητές/τριες και τους εκπαιδευτικούς το προσεχές διάστημα.

Όποιος ενδιαφερόμενος επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνεί με την Ψυχολόγο και με την Κοινωνική Λειτουργό αρχικά τηλεφωνικά μέσω του σχολείου   στο 210-6818264 (κάθε Δευτέρα 09.00-14.00 για την Ψυχολόγο και κάθε Παρασκευή 09.00-14.00 για την Κοινωνική Λειτουργό).

Οι μαθητές/τριες όπου επιθυμούν ή/και κρίνεται απαραίτητο να δέχονται συστηματική συμβουλευτική υποστήριξη, πρέπει να διαθέτουν τη σύμφωνη γνώμη του Γονέα/Κηδεμόνα τους συμπληρώνοντας μια φόρμα συγκατάθεσης.

Για να διαβάσετε τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες των ψυχολόγων και των κοινωνικών λειτουργών, πατήστε εδώ.

Η διευθύντρια του σχολείου