Τα σχολεία  (Λύκεια, Γυμνάσια, Δημοτικά Νηπιαγωγεία, ΙΕΚ, ΣΔΕ, Φροντιστήρια και ΚΞΓ)  θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και 7 Ιανουαρίου 2021,  όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στην τακτική ενημέρωση των Συντακτών του πολιτικού ρεπορτάζ.

Θα συνεχιστεί η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, καθώς και  η διοικητική λειτουργία του σχολείου. Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά, αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.

Τηλεφωνική επικοινωνία με το σχολείο μπορεί να γίνεται καθημερινά κατά το διάστημα από 10.00-12.00.

Παρακαλούμε να προτιμάτε την επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση mai@6dim-amarous.att.sch.gr για την αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση κάθε αιτήματος, ιδιαίτερα όσων σχετίζονται με χορήγηση βεβαιώσεων κ.λπ.

Κατά τις μεσημεριανές ώρες (14.00-17.30) στο σχολείο δύνανται να παρευρίσκονται εκπαιδευτικοί που θα προσφέρουν τις εκπαιδευτικές τους υπηρεσίες κάνοντας χρήση των υποδομών και του εξοπλισμού για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Ωστόσο κατά τις ώρες αυτές απαγορεύεται η πρόσβαση του κοινού στους χώρους αυτούς.