Προς τους/τις  μαθητές/τριες:

Αγαπητά μας παιδιά  προσέξτε. Το ότι δεν πηγαίνετε σχολείο  δε σημαίνει ότι έχετε διακοπές.
α) Είναι ευκαιρία να καλύψετε τα κενά σας με διάβασμα. Το σχολείο σταμάτησε προσωρινά,  οι ανάγκες σας για γνωστική κάλυψη όμως όχι. Μην αφήσετε τον χρόνο να χαθεί.

β) Μείνετε στο σπίτι σας, προστατέψτε τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους.  Είναι μια ευκαιρία να δείξετε πόσο υπεύθυνα παιδιά είστε. Δε σταματήσατε το σχολείο, για να βρείτε ευκαιρία να παίζετε με τις ώρες play station, μπάσκετ, ποδόσφαιρο  ή να πάτε στην παιδική χαρά. Ακόμα κι ένας που θα καθίσει στο σπίτι μπορεί να κάνει τη διαφορά!

γ) Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες, όπως δραστηριότητες του «Μικρού Αναγνώστη» (από το ιστολόγιο), Ξεφυλλίστε τα διαδραστικά βιβλία για κάθε τάξη και μάθημα (από το ιστολόγιο), επισκεφτείτε διάφορα μουσεία του κόσμου, παρακολουθήστε θεατρικές παραστάσεις online, ζωγραφίστε, φτιάξτε χειροτεχνίες, διαβάστε ένα λογοτεχνικό βιβλίο ή e-book, ακούστε ένα λογοτεχνικό βιβλίο, ακούστε μουσική, παίξτε επιτραπέζια παιχνίδια, μοιραστείτε με τους γονείς σας κοινές ασχολίες κ.ά.

Προς τους γονείς:

Αγαπητοί μας γονείς, εσείς είστε αυτοί που θα δώσετε το παράδειγμα στα παιδιά σας. Σταθείτε δίπλα τους και φροντίστε να μένουν στο σπίτι και να περνούν όσο πιο δημιουργικά γίνεται την ώρα τους.

Για οποιαδήποτε διοικητική υπηρεσία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail@6dim-amarous.att.sch.gr) ή  τηλεφωνικής κλήσης  στον αριθμό τηλεφώνου του σχολείου (2106818264).