“Εφηβεία – Κοινωνικές σχέσεις και ψυχολογία του παιδιού μας – Πώς θέτουμε τα όρια  – Αντιμετώπιση νέων προκλήσεων και στόχων για τα παιδιά.
Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός. Αναγνώριση & Αντιμετώπιση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Γυμνασίου Αμαρουσίου στα πλαίσια των επιμορφωτικών συναντήσεων-σεμιναρίων για το έτος 2019-2020 σας προσκαλεί τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, ώρα 18:00 στη αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Αμαρουσίου σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση σεμινάριο συνομιλία με τον ψυχολόγο κ.  Δημήτρη Μπουρσινό αντιπρόσωπο της ομάδας υποστήριξης-ψυχολογίας από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Στην συνάντησή μας θα παρουσιαστεί επιπλέον η Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 και η Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν με ερωτήσεις όλοι οι γονείς του σχολείου μας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν με προαπαίτηση τη ηλεκτρονική δήλωση σας στην παρακάτω φόρμα.
https://forms.gle/oEU42VbeFEM56jp76Σας περιμένουμε

Με εκτίμηση,
Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων
1ου Γυμνασίου Αμαρουσίου

URL: www.protomaroussi.com – Κάντε εγγραφή «Aκολουθείστε το blog»
e-mail: protomaroussi@gmail.com
Fb: https://www.facebook.com/ProtoMaroussi
ConnectingParents: https://invite.viber.com – (ViberCommunity – 6940801970)

1. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσουμε το θέμα της εκδήλωσης σε όλους τους γονείς και να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή στο σεμινάριο. Η προσπάθεια αφορά όλους μας, το θέμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θα διευκολύνει την επικοινωνία με τα παιδιά μας.

2. Ανοιχτή πρόσκληση προς τους γονείς που λόγω επαγγελματικής ή ακαδημαϊκής εξειδίκευσης επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση ως εισηγητές. Μπορείτε να στείλετε για αυτό το σκοπό email στο protomaroussi@gmail.com μέχρι τη Δευτέρα 28/10/2019 με τον τίτλο – σχετικό με το θέμα μας – και τη διάρκεια της εισήγησής σας (<10′). Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Ανάρτηση στο δικτυακό τόπο:  https://protomaroussi.com/2019/10/24/psychologytraining191104