Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Την Παρασκευή  26 Οκτωβρίου 2018  και ώρα 09.45  θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της 28ης Oκτωβρίου 1940  από τους μαθητές της Ε΄ τάξης στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί της εκδήλωσης είναι οι: κ. Ζαρογιάννη Μαρία,  η κ. Σιδηροπούλου Ελένη και η Μουσικός κ. Κοψιδά Μαρία.

Η προσέλευση των μαθητών/τριών θα γίνει από τις 09.30-09.45.

Μετά τη λήξη της γιορτής (περίπου στις 11.00) οι γονείς και οι κηδεμόνες θα παραλάβουν τα παιδιά.

Το πρόγραμμα της γιορτής μπορείτε να το δείτε εδώ.

Πριν τη γιορτή  θα πραγματοποιηθεί  η παράδοση της σημαίας στους σημαιοφόρους και τους παραστάτες και των δύο περιόδων (έως 31-1-2019 και από 1-2-2018 έως 21-6-2019).

Στις 10.45 ο σημαιοφόρος, οι παραστάτες και η υπεύθυνη κατάθεσης στεφάνου θα βρίσκονται στο Μνημείο Ηρώων με τη συνοδεία των γονέων τους. Εκεί θα τους περιμένει η κ. Αποστολοπούλου Μαρία. Το σχολείο που αντιπροσωπεύει όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δ. Αμαρουσίου στην κατάθεση στεφάνου είναι  το 8ο Δ. Σχ. Αμαρουσίου.

Το  Ολοήμερο Πρόγραμμα δε θα λειτουργήσει την ημέρα αυτή.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018:

Δοξολογία:

Στη δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου 2018  θα προσέλθουν ο σημαιοφόρος μαζί με τους παραστάτες στον Ι.Μ.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου  στις 10.15, με τη συνοδεία των γονέων τους. Εκεί θα τους περιμένει η υπεύθυνη εκπαιδευτικός κ. Μαρία Αποστολοπούλου.

Παρέλαση:

Η συγκέντρωση των μαθητών/τριών θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος της οδού Γαρδέλη από τη συμβολή της με την οδό Βασ. Σοφίας στις 11.00. Εκεί θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί: κ. Λυδία Πατζιά και κ. Αθηνά Κατσαμάκα.

Λήξη παρέλασης:

Η παραλαβή των μαθητών θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης», διασχίζοντας την οδό Σουρή, εισερχόμενοι από την οδό Πλαστήρα (πίσω πόρτα γυμναστηρίου) και εξερχόμενοι από την έξοδο Βασ. Όλγας του γηπέδου. Παρακαλούνται οι γονείς να ενημερώνουν τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για την αποχώρηση των παιδιών τους.