Την  Παρασκευή 12-10-2018 κατά τη διάρκεια του α΄ διαλείμματος θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία επιλογής σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου. Σύμφωνα με την Υ.Α. Φ.10/ΦΜ/151306/Δ1/13-09-2017 που ορίζει τη διαδικασία, αυτή έχει ως εξής σε ό,τι αφορά το σχολείο μας που λειτουργεί με ένα (1) τμήμα στη  ΣΤ΄ τάξη:

Σημαιοφόροι ορίζονται δύο (2) μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, o ένας για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και o άλλος από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους.

Παραστάτες ορίζονται δέκα (10) μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, πέντε (5) για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και πέντε (5) για το χρονικό διάστημα από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους.

Υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου ορίζεται ένας (1) μαθητής της ΣΤ΄ τάξης για όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους.

Η επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνου κατάθεσης στεφάνου πραγματοποιείται με τη διαδικασία της κλήρωσης, διαδοχικά για τις ανωτέρω αναφερόμενες θέσεις, ανάμεσα στο σύνολο των μαθητών της τάξης, παρουσία του υπεύθυνου εκπαιδευτικού του τμήματος, καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής  και λοιπών εκπαιδευτικών  του σχολείου.

Επίσης, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε για τις στολές των μαθητών-τριών που συμμετέχουν στις εθνικές παρελάσεις (Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄τάξη)  ότι:

  • Η στολή των αγοριών θα αποτελείται:

Επάνω: Πουκάμισο άσπρο

Ζακέτα  μπλε (V) με κουμπιά

Παπιγιόν μπλε

Κάτω:   Παντελόνι μπλε σκούρο

Παπούτσια μαύρα

Κάλτσες σκούρες

  • Η στολή των κοριτσιών θα αποτελείται:

Επάνω: Πουκάμισο άσπρο

Ζακέτα μπλε (V) με κουμπιά

Φουλάρι μπλε με λευκά πουά

 Κάτω:  Φούστα μπλε πλισέ

Παπούτσια μαύρα

Καλσόν λεπτό άσπρο

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι κονκάρδες και τα φουλάρια θα παρέχονται από το σχολείο και θα επιστρέφονται σ΄ αυτό την επόμενη ημέρα λειτουργίας του μετά τις εθνικές εορτές.

Η διευθύντρια του σχολείου

 Μαρία Βαστάκη