Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του σχολικού έτους 2017-18 του σχολείου μας σε συνεργασία με το 19ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου. Ήταν μια εξαιρετική γιορτή με θέμα τη διαφορετικότητα,  που επιμελήθηκε η γυμνάστρια  κ. Λ. Πατζιά.  Την τεχνική και ηλεκτρονική κάλυψη είχε αναλάβει ο κ. Γ. Καρακάσης και τις ενδυματολογικές επιλογές η κ. Μ. Αποστολοπούλου. Όλοι ανεξαιρέτως οι δάσκαλοι βοήθησαν για την υλοποίησή της.

Ακολούθησε αποχαιρετισμός των μαθητών/τριών της ΣΤ΄τάξης από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς κι ένα αφιέρωμα στην κ. Λ. Πατζιά.

Παράλληλα λειτουργούσε και Έκθεση Εικαστικών με έργα των νηπίων και των μαθητών/τριών.

Εκτός από τους δασκάλους, αρωγούς είχαμε τους γονείς κ. Α. Χρήστου, κ. Β. Καραγιάννη, κ. Ι.  Μερκούρη, κ. Κ.  Καλιαντζή και τους χορηγούς : Drive International, Gerolymatos International, Vcled, Digiprint, καθώς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τους ευχαριστούμε θερμά.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Κ. Παπαχρήστος, Σχ. Σύμβουλος της 18ης Περιφ. ΔΕ Αττικής, η κ. Ρ. Χιουρέα,  τέως Σχ. Σύμβουλος ΕΑΕ της Β΄ Αθήνας, ο κ. Η. Ράπτης, τέως Σχ. Σύμβουλος και ο κ. Ε. Κατσιγιάννης, Πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής του Δ. Αμαρουσίου.