Οι μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ;» και ανέβασαν την κινηματογραφική ταινία «Für Elise».

Θα δοθούν πέντε βραβεία (καλύτερη ταινία Δημοτικού, καλύτερη ταινία Γυμνασίου – Λυκείου, 1ο, 2ο, 3ο βραβείο καλύτερης ταινίας) κι ένα έκτο, το βραβείο ΚΟΙΝΟΥ.

Ψηφίζουμε τώρα όλοι την ταινία των μαθητών μας για το μεγάλο ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ του 10ου Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών του «ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ;»

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Οι ψήφοι που μετράνε στην ψηφοφορία κοινού είναι αυτοί που γίνονται στην παρακάτω φόρμα https://www.ferendum.com/en/PID147852PSD88705 και όχι στο You Tube. Μπορείτε να ψηφίζετε όσες φορές θέλετε.

Για να δείτε την ταινία, πατήστε εδώ.

H Τελετή Βράβευσης θα πραγματοποιηθεί τη 2α Ιουνίου, ώρα 12 μ.μ. με 15μ.μ., στον κινηματογράφο ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ (Ιουλιανού 42-46 – Αθήνα).
Παρουσιαστής θα είναι ο Δημήτρης Πιατάς, ηθοποιός και σκηνοθέτης. Στο 10ο Φεστιβάλ Μαθητικών ταινιών ‘’Πάμε Σινεμά;’’ συμμετέχουν 45 ταινίες από σχολεία όλης της Ελλάδας.

Η Κριτική Επιτροπή αποτελείται από:
Κακαβάς Αλέξανδρος, σεναριογράφος και πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων,
Βατινέλ Μελίνα, Ηθοποιός
Μεγγρέλης Νίκος, Δημοσιογράφος και Παραγωγός
Σοφιανόπουλος Δημήτρης, Σκηνοθέτης
Αναγνωσταρά Μαρία, Εκπαιδευτικός
Θέος Aργύρης, Διευθυντής Φωτογραφίας

Η κριτική επιτροπή θα απονείμει 6 βραβεία:
1. Α’ βραβείο
2. Β’ βραβείο
3. Γ’ βραβείο
4. Πανελλήνιο βραβείο για την καλύτερη ταινία των Δημοτικών Σχολείων
5. Πανελλήνιο βραβείο για την καλύτερη ταινία των Γυμνασίων-Λυκείων
6. Καλύτερη ταινία Ντοκιμαντέρ

Η Τελετή θα μεταδοθεί στο Internet. / Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Αναμένουμε τη μαζική και δυναμική σας παρουσία στο 10o Φεστιβάλ «ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ;», για να στηρίξουμε τους μαθητές μας, αφού πρώτα ψηφίσουμε την ταινία μας.