Την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στις 19.00 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πολυχώρου-Βιβλιοθήκης του σχολείου μας.

Ένα όνειρο που ξεκίνησε πριν δυο χρόνια και ολοκληρώθηκε φέτος. Είναι ένας πανέμορφος χώρος που περιλαμβάνει αναγνωστήριο και δανειστική βιβλιοθήκη, εργαστήριο φυσικών επιστημών, γωνιά ανάγνωσης και δραματοποίησης παραμυθιού, χώρο διαλέξεων, προβολής εκπαιδευτικού υλικού και ταινιών.

Είναι ένα έργο αποτέλεσμα συνεργασίας της ιδιωτικής πρωτοβουλίας ( εταιρείες ΜΕΤΚΑ και ARCΗITEK), όλης της σχολικής κοινότητας (Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, εκπαιδευτικοί, γονείς, παιδιά) και της Σχ. Επιτροπής του Δ. Αμαρουσίου με Πρόεδρο την κ. Ελένη Βλάχου-Σταματάκη αλλά πάνω από όλα της υποστήριξης του ίδιου του Δημάρχου Γ. Πατούλη, ο οποίος  αγκαλιάζει και υποστηρίζει με κάθε τρόπο οποιαδήποτε πρωτοβουλία των σχολικών μονάδων και μέσω των συνεργατών του γύρω από τον τομέα της Παιδείας  την υλοποιεί.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιότατος πατέρας Χρήστος και  μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, η Πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής ΠΕ Δ. Αμαρουσίου κ. Ε. Βλάχου-Σταματάκη, μέλη του Δ.Σ. του Δ. Αμαρουσίου, όπως ο κ. Κόνιαρης Π., ο κ. Δ. Καρλαύτης, ο κ. Ε. Γαρδέλης, ο κ. Κ. Ρώτας, όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου,  συνάδελφοι διευθυντές και νηπιαγωγοί, γονείς και παιδιά.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά!