vasilis-tsiavaliaris-244x500

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 09.45  θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 από τους/τις μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης. Υπεύθυνος εκπαιδευτικός ο κ. Γιώργος Καρακάσης.

Για να δείτε το πρόγραμμα της γιορτής,  πατήστε εδώ.

Διαβάστε εδώ το μήνυμα του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν στις 10.45 μετά τη λήξη της γιορτής.

Ο σημαιοφόρος,  οι παραστάτες και ο υπεύθυνος για την κατάθεση στεφάνου Θοδωρής Κοταρίνος με τη συνοδεία των γονέων τους θα πρέπει να είναι στο  Μνημείο Ηρώων  στις 10.45, γιατί το σχολείο μας ορίστηκε για την κατάθεση στεφάνου,  εκπροσωπώντας  όλα τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία του Αμαρουσίου. Εκεί θα βρίσκεται η υπεύθυνη δασκάλα κ. Σιδηροπούλου Ελένη.

Η Πρωινή Υποδοχή και το Ολοήμερο Πρόγραμμα δε θα λειτουργήσουν την ημέρα αυτή. Διαβάστε εδώ τη σχετική Εγκύκλιο.

Επίσης, δε θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του λεωφορείου του Δήμου Αμαρουσίου για την προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών/τριών.

Την Παρασκευή 27/10/2017:

10.45:  Ο σημαιοφόρος Γκιώνης Αντώνης,  οι παραστάτες Μουρτζίνος Βασίλης, Καλιαντζής Νίκος, Σταματελοπούλου Δέσποινα, Παπαδόπουλος Γιώργος, Ουακκά Ελένη και ο υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου Κοταρίνος Θοδωρής θα παραστούν στο Μνημείο Ηρώων με τη συνοδεία των γονέων τους για την κατάθεση στεφάνου, αφού το σχολείο μας ορίστηκε εκπρόσωπος όλων των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων του Δ. Αμαρουσίου για την κατάθεση. (Υπεύθυνη εκπ/κός: κ. Σιδηροπούλου Ελένη)

Το Σάββατο 28/10/2017:

10.00: Ο σημαιοφόρος Γκιώνης Αντώνης και οι παραστάτες Μουρτζίνος Βασίλης, Καλιαντζής Νίκος, Σταματελοπούλου Δέσποινα, Παπαδόπουλος Γιώργος και Ουακκά Ελένη θα παραστούν  στη δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. (Υπεύθυνη εκπ/κός: κ. Αποστολοπούλου Μαρία)

11.00: Θα γίνει η συγκέντρωση των μαθητών που θα παρελάσουν έξω από το κτήριο του πρώην Hondos Center (κατά μήκος της οδού Γαρδέλη από τη συμβολή της με την οδό Βασ. Σοφίας). Η παραλαβή των μαθητών μετά την παρέλαση θα γίνει από τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Γυμναστηρίου « Σπύρος Λούης» διασχίζοντας την οδό Σουρή, εισερχόμενοι από την οδό Πλαστήρα (πίσω πόρτα γυμναστηρίου).  (Υπεύθυνοι εκπ/κοί: κ. Πατζιά Λυδία κ. Καρακάσης Γιώργος)