Εκπαιδευτικά Προγράμματα απο τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη

Σας ενημερώνουμε για τα τρία νέα θερινά εκπαιδευτικά προγράμματα των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, με στόχο την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, την αλλαγή της προσέγγισης των παιδιών στα μαθηματικά, και την ανάπτυξη του ενσυναίσθησης και της ανάληψης πρωτοβουλιών. Στα προγράμματα μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα παιδιά της πόλης.

  • «Τα Μαθηματικά αλλιώς»: 19 – 23/06/2023, ΣΤ’ Δημοτικού – Γ’ Γυμνασίου
  • «EXPRESS yourself & feel FREE»: 19 – 23/06/2023, ΣΤ’ Δημοτικού – Β’ Λυκείου
  • «Morphoses» Οι δεξιότητες του μέλλοντος: 23 – 30/06/2023, ΣΤ’ Δημοτικού – Γ’ Γυμνασίου

«Τα Μαθηματικά Αλλιώς»
19 – 23/06/2023
Για μαθητές και μαθήτριες ΣΤ’ Δημοτικού – Γ’ Γυμνασίου

Οι μαθητές/τριες θα γνωρίσουν τη δημιουργική και διαδραστική πλευρά των μαθηματικών μέσα από ενδιαφέρουσες ενότητες που δεν περιλαμβάνονται στα σχολικά εγχειρίδια.

Θα ασχοληθούν με ομαδικά projects, θα εστιάσουν στην πρακτική εφαρμογή της Θεωρίας, θα αναζητήσουν τρόπους επίλυσης που θα βασίζονται στο βίωμα, στην εμπειρική γνώση, στην κατανόηση και στην κριτική σκέψη και θα αναπτύξουν νέες ικανότητες και δεξιότητες.

Τέλος, θα συνδυάσουν τις μαθηματικές τους γνώσεις με τη Ρομποτική και τον Προγραμματισμό και τη μάθηση με το παιχνίδι και τη δημιουργία.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε εδώ.

«EXPRESS yourself & feel FREE»
19 – 23/06/2023
Για μαθητές και μαθήτριες ΣΤ’ Δημοτικού – Β’ Λυκείου

Για τους μαθητές και τις μαθήτριες που εκφράζονται με ευκολία στην αγγλική γλώσσα και έχουν μυηθεί στην τέχνη της επιχερηματολογίας, το πρόγραμμα αυτό θα τους βοηθήσει να γνωρίσουν καλύτερα πτυχές της προσωπικότητάς τους, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να ανακαλύψουν κλίσεις και ταλέντα.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε εδώ.

«Morphoses» Οι δεξιότητες του μέλλοντος
26 – 30/06/2023
Για μαθητές και μαθήτριες ΣΤ’ Δημοτικού – Γ’ Γυμνασίου

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται online κι έχει βασικό στόχο την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των συμμετεχόντων καθώς θα έρθουν σε επαφή με ταλέντα και δεξιότητες που δεν έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Το κλειδί γι’ αυτό είναι η καλλιέργεια των soft skills όπως η ενσυναίσθηση, η κριτική σκέψη η πρωτοβουλία και η δημιουργικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε εδώ.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων